Hvor å Feilfri Betong Tile

August 7

Betongflis, akkurat som alle andre gulvflater vil bli skitten. Hvorvidt betong flis er på en utvendig terrasse eller en kjeller etasje, er nødvendig periodisk renhold. Den porøse natur av betong gjør det mulig å samle små smuss og støvpartikler. Selv om betong fliser ser ikke skitten, når du rengjør det du vil det være en merkbar forskjell i utseendet. Ikke la smuss og skitt buildup på betonggulv eller det vil bli vanskeligere og tidkrevende å rengjøre.

Bruksanvisning

1 Fjern løst smuss, støv og rusk fra betongstein. Bruk en kost eller støvsuger for å feie gulvet. Hvis du bruker en støvsuger, sørg for at det er trygt for bruk på harde gulv.

2 Fyll en bøtte med en liter varmt vann. Tilsett 4 oz. av oksygenblekemiddel og vente omtrent fem minutter for oksygenblekemiddel pulveret grundig oppløses i vannet. Fyll en egen bøtte med 2 liter vann for å skylle.

3 Dypp en lang håndteres skrubbe penselen i rengjøringsmiddel. Skrubb betonggulvfliser med rengjøringsmiddel. Skyll børsten ofte ved rengjøring.

4 La oksygen blekemiddel blandingen på betonggulvfliser i 10 til 30 minutter, avhengig av hvor skittent gulvet er. Jo skitnere gulvet, jo lenger blandingen må forbli på flisene.

5 Skyll gulvet med en mopp og rent skyllevann hvis du er rengjøring innendørs, eller en hageslange hvis du er rengjøring utendørs. Gå over gulvet et par ganger med moppen for å sikre at renseløsningen har blitt skylt bort. Kast og endre bøtte med skyllevann som det blir fylt med rengjøringsmiddel rester.

Hint

  • Hvis betongen flisen er spesielt skitten, må du kanskje å skrubbe gulvet mer enn én gang med rengjøringsmiddel.
  • En power vaskemaskin kan også brukes til rengjøring utvendig betong flis.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com