Hvordan fikse en Kenmore kjøleskap Når fordamperen spoler Frost

March 23

Kenmore kjøleskap har automatisk avriming system bygget for å fjerne is og frost fra fordamperen spoler. Spolene er plassert bak bakpanelet av fryseren, og utvikle frost som fuktighet i luften klamrer seg til spoler. Tinesystemet består av en varmekilde, termostat og tidsur. Timeren gir energi til varmeapparatet, som ligger under spoler, for å smelte frost på spoler. Termostaten er i tråd mellom timer og varmeapparatet, og klipp på fordamperen spoler. Hvis ingen frost oppdages på spoler, ikke termostat krets ikke lukke, hindrer varmeapparatet slås på. Hvis spolene ikke opptining, enten ovnen, timer eller termostat mislyktes og må skiftes ut.

Bruksanvisning

1 Trekk kjøleskapet ut av stikkontakten.

2 Åpne døren til fryseren, og deretter fjerne alle de fryser innholdet, inkludert hyller, skuffer og skuffeskinner, som er sikret ved hjelp av skruer.

3 Fjern skruene som fester baksiden av fryseren. Fjerne panelet.

4 Finn de to avrime varmetråder, som ligger på øverst til venstre og øverst til høyre i fordamperen spoler, koblet til avriming varmeapparat. Koble de to ledningene ved å klemme tappene.

5 Sett multimeter til den laveste innstillingen for å måle ohm motstand, må du kalibrere måleren. Følg apparatet brukermanual for spesifikke instruksjoner.

6 Trykk på en av måleren sonder til en av ledningstilkoblinger på tine varmeapparat. Trykk den andre ledningen kontakten med den andre sonde. Hvis multimeter viser en motstand fra 0 til 50 Ohms motstand, så avriming ovnen er riktig fungerer.

7 Koble til avriming varmetråder hvis ovnen er riktig fungerer, eller erstatte tinevarmeapparatet hvis det ikke har kontinuitet. Slik bytter du varmeapparat, først trekke jordledningen ut av avløpet gjennom, deretter løsne festeskruen avløpsrenne bak fordamperen. Fjern fordamperen braketten skruen, deretter bore ut naglen som fester fordamperen braketten. Fjern dreneringsrenne bakfra fordamperen, være forsiktig så du ikke skader spoler. Trekk tine varmeapparat ut av fordamperen spoler, deretter reversere trinnene for å installere den nye ovnen.

8 Finn avrimingstermostat dersom avriming ovnen er riktig fungerer. Den avrimingstermostat er en rund metallstykke med to ledninger koblet til den. Termostaten er festet til toppen av fordamperen spoler.

9 Trekk avrimingstermostat ut av fordamperen spoler, deretter klippet ledningene ca 2 inches over termostaten. Strip 1/8 tomme av isolasjon av av hver ledning.

10 Senk avrimingstermostat i isvann i minst to minutter. Være sikker på at hele termostaten er dekket, og at ledningene forbli ute av vannet.

11 Trykk ledningene med multimeter sonder for å teste for kontinuitet, og deretter se på multidisplayet. Hvis displayet viser en motstand på 0 ohm motstand, er avrimingstermostat riktig fungerer. Termostaten bør byttes ut om noen annen motstand vises.

12 Installer avrimingstermostat eller installere en ny avrimingstermostat. Koble som-fargede ledninger ved hjelp av ledning nøtter, deretter fylle wire nøtter ved hjelp av silikon. Clip termostaten på fordamperen spoler for å fullføre installasjonen.

13 Sett avriming timer hvis begge tine varmeapparat og avrimingstermostat er riktig fungerer. Tine timeren ligger i styrehuset på fersk mat rommet. For å få tilgang timeren ut skruene som fester styrehuset på taket av rommet, senk deretter rommet. Fjern skruene som fester timer inn i huset, og deretter fjerne timeren og koble ledningsnettet. Koble ledningsnettet til den nye timer, deretter sikre timeren til huset ved hjelp av skruene som ble fjernet. Feste styrehuset til taket av fersk mat rommet for å gjennomføre utskiftingen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com