Hva bruker du til å rense en Empty Hot Tub?

April 19

Hva bruker du til å rense en Empty Hot Tub?


Badestamper er gode å ha for å suge bort eventuelle smerter eller smerter, men de krever rengjøring hver tredje måned for å holde hygienisk. Badestamper som ikke rengjøres regelmessig kan utvikle mugg og andre patogener som kan overføres til mennesker når du er i bruk. Det er flere måter å rense badestamper med både vaskemidler og andre ingredienser som finnes i hjemmet.

Milde bad rengjøringsmidler

Milde bad rengjøringsmidler kan brukes til å rengjøre akryl skallet av badestamp etter at vannet er fjernet. Spray skallet med renere og bruk en myk svamp eller klut til å tørke ren. Det milde bad renere vil både rense bort eventuelle rester fra kjemikalier i vannet, samt desinfisere skallet fra alle patogener som kan ha vært i vannet.

Hvit eddik og vann

Ved hjelp av en blanding av en del hvit eddik og én del vann vil bidra til å rense din badestamp og jobbe bort på kalsium buildup og rester. Rengjøringen Løsningen vil også arbeide for å rense inventar på din badestamp. Karet bør skylles helt av eventuelle gjenværende eddik før de blir etterfylt.

Bakepulver

En pasta blanding av bakepulver og vann renser ut noen kalsium buildup og skitt som dannes på overflaten av badestamp skallet. Blandingen bør vaskes i med sirkelbevegelser. Skyll grundig før du fyller boblebadet.

betraktninger

Når du rengjør din badestamp, aldri bruk sterke eller slipende rengjøringsmidler eller noe som inneholder blekemiddel, da disse stoffene vil skade akrylmaling av skallet. Disse typer av rengjøringsmidlene kan også ripe eller på annen måte skade skallet. Bruk bare myke kluter eller svamper å rense badestampen, fordi noe annet kan ripe opp overflaten.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com