Hvordan lage en ny nøkkel for en lås

April 18

Du kan lage en ny nøkkel for enkle driver pin låser, for eksempel en hengelås, med bare et par låsesmed verktøy. Du vil også trenge en tom nøkkel, en som ennå ikke har blitt kuttet for en lås.

Bruksanvisning

1 Demonter låsen og fjern kjernen sylinder.

2 Ta ut den første pinnen og sett tom nøkkel inn i kjernen.

3 Bruk en tynn permanent markør, markere midten av hullet på tom nøkkel.

4 Ta ut nøkkelen fra kjernen sylinder og satt i en skrustikke grep. Bruk en låsesmed Pippin fil til fil nøkkelen til det punktet der du merket det. Bruk bare tre slag, og file bort fra deg; ikke dra filen frem og tilbake. Husk å sende inn kantene sakte og kontrollere arbeidet ofte, så du trenger ikke ta av for mye.

5 Fjern nøkkelen fra vice grepet og sett inn i kjernen sylinder. Legg den første pin for å se hvordan det passer. Hvis pinnen stikker opp, må du sende nøkkelen mer. Sett nøkkelen tilbake i vice grep og utføre tre innlevering slag. Sjekk din fremgang med kjernen sylinder.

6 Gjenta trinn, ved hjelp av tre fil slag hver gang inntil pinnen faller ned og er i flukt med kjernen sylinder.

7 Når den første pinnen er gjort, gjenta trinnene med den andre pinnen før du har laget spor for alle pinnene i kjernesylinderen.

8 Installer kjernesylinderen tilbake i låsen og montere. Test din nye nøkkelen for å sikre at det fungerer.

Hint

  • Gjør bare små, inkrementelle endringer i tom nøkkel slik at du ikke sende for mye. Hvis du filen for dypt, vil nøkkelen ikke fungerer.
  • Hold kjernen sylinder med hendene i stedet for en vice grep for å hindre bulker den mykt metall.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com