Liste over Evergreen busker for Sør

April 26

Liste over Evergreen busker for Sør


Eviggrønne busker i Sør egnet til varme og fuktighet i området, samt den salte luften langs kystområdene. Den sørlige USA omfatter UDSA hardførhet soner 7a til 8b. Eviggrønne busker tiltrekke dyr som sommerfugler, fugler og små pattedyr som tar dekning i deres tett vekst. Busker er hardfør og lite vedlikehold, slik at du kan nyte dem hele året.

Glossy Abelia

Glossy Abelia (Abelia grandiflora) er en populær eviggrønn busk funnet vokser over det sørlige USA. Denne busken vokser best i godt drenert, fuktig jord i full Søn Jo mer skygge den har, jo mindre blomstrer busken vil produsere, og bladene vil ikke være så tett. Abelia busker er tørke-tolerant når de er etablert i hagen. Denne busken er 5 til 6 fot høy og de mindre variantene er 3 til 4 fot høy. Duftende rosa-hvite blomstene begynner blomstringen i slutten av mai og tiltrekke seg store mengder av sommerfugler. Om vinteren lyser Abelia landskapet med sin bronse blader.

Southern Wax Myrtle

Den sørlige voks myrt (Myrica cerifera) er oftest funnet langs kystområdene fra New Jersey til Florida og øst til Texas. Når denne raskt voksende eviggrønn busk holdes beskjæres, blir det et tett kratt som gir fugler og små pattedyr ly fra rovdyr. Som en busk, er voks myrt vokser til ca 12 fot høy og bred. Dette hardfør busk kan vokse i nesten alle jord, selv ufruktbar jord, og er salt- og tørke-tolerant. Når bladene og bærene er knust, de avgir duften av bayberry. De grå-blå voksaktig bær har blitt brukt til å gjøre bayberry lys. Frukten er også en høy-energi mat for fugler av alle typer i senvinteren. For å produsere bær, trenger en mannlig busk som skal plantes i nærheten.

Chapmans Rhododendron

Chapmans Rhododendron (Rhododendron chapmanii) er en varmetolerant eviggrønn busk som er innfødt bare til Florida. Den vokser i naturen i bare fem fylker rundt Tallahassee. Disse busker kan ikke tas på tvers av delstatene uten tillatelse, men kunstig spredte busker er lett tilgjengelig fra i-statlige barnehager. Chapmans rhododendron vokser 4 til 10 fot høye i et fuktig, sur jord. Dette evergreens busk blomstrer i slutten av våren med klynger av rørformede rose-rosa blomster på slanke grener.

Kransen

Denne blomstrende eviggrønn busk krever lite vedlikehold og er raskt voksende. Brude krans (Spiraea prunifolia) vokser i nesten alle typer veldrenert jord i full sol til delvis skygge. De grasiøse ordnede grener drapere mot bakken og blomstrer tidlig til midten av våren med klynger av doble hvite blomster med gule sentre. Bladene blir en rød-oransje eller lilla farge i høst. Denne busken vokser ca 6 fot høy med en lik spredning. Den trenger litt kaldt vær til å produsere blomster, så det vil ikke gjøre det bra i områder hvor vinteren er varmt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com