Min Whirlpool Duet har brukket Drum

April 15

Min Whirlpool Duet har brukket Drum


Whirlpool gjør en linje av integrerte automatiske vaskemaskiner og tørketromler kollektivt kalt Duet. Begge apparater i en Duet combo ha trommer - også kjent som kurver eller fat eller badekar. I begge vaskemaskinen eller tørketrommelen, svikt i trommelen for å fungere ordentlig er vanligvis et resultat av en lengre kjøretur belte eller en ødelagt eller korrodert trommel edderkopp. Ellers kan tromme boltene bli knust eller, i de mest usannsynlige omstendigheter, kan trommelen selv har brutt.

Drum Spider

Din Whirlpool Duet er ødelagt tromme kan være et resultat av en ødelagt tromme edderkopp. Trommelen i enkelte modeller holdes på plass og støttes av en aluminium - eller pot metall - tredelt edderkopp. En gryte metalltrommel edderkopp er utsatt for korrosjon i løpet av en tidsperiode. Ifølge apparatet reparasjon nettstedet Suds og service, har trommelen edderkoppen en gjennomsnittlig levealder på ca fem år. Etter det, er det typisk for aluminium materiale for å erodere til et punkt hvor en eller flere av de pinner eller armer vil bryte, som normalt ledsaget av en høy racket, rende trommelen ubrukelig.

Drivreim

En defekt drivreim kan også føre til en ødelagt trommel. En vaskemaskin eller tørketrommel drivreim kan bli løs nok til å ta av, eller det kan oppleve nok spenning til å plutselig sprekke eller brekke. Hvis remmen klarer å ta av, kan maskinen foreta regelmessige drifts lyder, men vil ikke fungere konsekvent. Hvis drivremmen er sprukket eller ødelagt, vil trommelen ikke slå i det hele tatt, og maskinen kan produsere en skrikende lyd, som kan være ledsaget av en brennende lukt.

Drum bolter

Broken tromme bolter kan gjengi en vaskemaskin eller tørketrommel trommel effektivt brutt. Boltene holder trommelen kurv på plass; dersom en eller flere av dem har blitt satt på for hardt, kan det i stykker under normal drift av maskinen. Dette gir ofte et høyt støynivå samt maskinskjelvinger og rister, og det kan forlate maskinen ubrukelig eller det kan fortsette å forsøke å snu. Du bør slå den av umiddelbart i et slikt tilfelle. Når du reparere maskinen, også rydde opp i grå støv som vil ha materialisert under apparatet.

Tromme

Trommelen i seg selv kan bli ødelagt som følge av overbelastning av apparatet. For mye tøy, eller upassende materiale, kan sette overdrevent press på trommelen og kan tidlig slites ut tromme rotator deler, drivremmen eller fester. I tillegg er det mulig for butte gjenstander å bli fanget i en vaskemaskin eller trommelen, eller for klær til ulempe og hemme trommelen. Det er ikke uhørt for en trommel for å få bøyd eller ødelagt på grunn av feil kraft - vanligvis brukt av noen å være uklokt. I slike tilfeller vanligvis erstatning eller reparasjon er det eneste alternativet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com