Hvordan å få en elektrisk gjerde

March 19

Hvordan å få en elektrisk gjerde


Elektrisk gjerde er et godt valg for å holde hjort fra å spise din hage eller holde hundene i gården. Elektrisk gjerde er rimeligere enn andre typer gjerder og er rask og enkel å installere. Ved hjelp av et elektrisk gjerde er også praktisk, fordi fekting struktur er bærbar og kan flyttes enkelt. Alt du trenger er tilgang til elektrisitet eller en alternativ måte å drive gjerdet, for eksempel et batteri eller et solcellepanel.

Bruksanvisning

En Bestem hvor du vil kjøre elektrisk gjerde. Finn ut om du ønsker å legge hele verftet med fekting eller bare en del av det. Når du har en grunnleggende plan, måle omkretsen området slik at du vet hvor mye ledning du trenger å kjøpe.

Du må kanskje å doble eller tredoble omkretsen måling, avhengig av hvor mange tråder av gjerdet du planlegger å installere.

2 Kjøp ditt materiale. Det finnes flere forskjellige typer av tråd tilgjengelig, for eksempel tradisjonelle vanlig tråd, flat bånd og rund poly flette. Den tradisjonelle ledningen er minst kostbare, men det er også noe mer vanskelig å håndtere og ikke så synlig som andre typer. Den flate tape er den dyreste, men holder seg godt og er svært synlig.

Det finnes også ulike typer gjerdestolper tilgjengelig. Disse inkluderer plast step-in innlegg, runde glassfiber innlegg du hamre inn med en hammer, metall innlegg som du kjører på med et innlegg pounder og tradisjonelle tre gjerdestolper som krever at du grave et hull og sette innleggene.

Hvis du allerede har en eksisterende gjerde, og ønsker å legge elektrisk ledning til det, kan du bruke de eksisterende gjerdestolper ved å kjøpe isolatorer og bruke dem til innleggene. Du vil også trenge et gjerde lader, som sender strøm til gjerdet, og jordspyd. Dette er tre seks-fots stenger som du vil hamre ned i bakken.

3 Still dine innlegg. Space dem ca åtte fot fra hverandre, selv om de trenger for å være litt nærmere sammen i områder der det er en høydeendringen.

4 Kjør wire. Kjør den elektriske ledningen fra gjerdestolpe til gjerdestolpe, holder det stramt som du går. Det kan være lurt å gi tråden en ekstra vikle rundt klipsene som holder båndet når du kommer til et hjørne eller du merker ledningen begynner å synke.

Etter at du vedlegge området en gang, gå til der du vil at andre tråd av wire og vedlegge omkretsen igjen, med samme kjøring av wire. Da er det nødvendig å kjøre tråden som ett stykke. Hvis du kutter tråden og starte en ny kjøring, må du knytte den til den eksisterende ledningen eller det vil ikke ha en kostnad.

5 pund i bakken stenger. Pound tthem i bakken omtrent ti fot fra hverandre. Koble jordspyd med et stykke isolert kabel.

6 Koble til gjerdet laderen. Installer gjerdet laderen i en hage skur, garasje eller annen beskyttet område. Nå kobler gjerdet ledningen til laderen. Laderen vil ha et sett med skruer som du kan bruke til å feste ledningen.

Hvis gjerdet er plassert et stykke unna laderen, er det mulig å koble laderen til et stykke av isolert ledning, og deretter, på gjerdet, knytte isolert ledning inn i den elektriske fekting wire.

Hvis du bruker denne metoden, sørg for å bruke gjerdestolper å holde isolert ledning opp fra bakken, eller torv stifter for å holde den på bakken, ellers blir det en tripping fare.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com