Kan jeg stoppe min nabo fra Cutting Personvern Trees?

October 31

Kan jeg stoppe min nabo fra Cutting Personvern Trees?


Personvern trær skjerme hagen din fra naboene, og bakgårder fra deg. Når noen ønsker å beskjære eller fjerne personvern trær, din rekke tiltak er avhengig av hvem som eier treet.

lovlig~~POS=TRUNC

Enten din nabo har rett til å kutte ned personvern trær avhenger av hvor trærne er. Hvis de er naboens trær, kan hun klippe trærne hvis hun ønsker. Hvis trærne vokser i hagen din, men, men noen grener faller inn i henne, kan hun trimme privatliv treet tilbake til eiendommen linjen, men ikke lenger. Hvis hun trimmer trær i hagen din, er hun å bryte loven.

betraktninger

Noen trær falle på eiendommen linjen mellom husene. I dette tilfellet, opprettholder du den siden av treet på hagen din, og din nabo tar seg av hans. Dette betyr at han kan trimme sin side av treet så mye som han ønsker. Du ville begge trenger å bli enige om å fjerne treet, i så fall.

Tips

Hvis du har god grunn til å ønske treet, prøver å snakke med naboen din. Høflig be ham om ikke å trimme treet, deretter se om han vil hedre din forespørsel. Begge du må følge loven, først og fremst.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com