Hvordan kan jeg stoppe frø Weeds Fra spire?

December 15

Hvordan kan jeg stoppe frø Weeds Fra spire?


Kulturelle praksiser og naturlige og syntetiske pre-veksten ugressmidler er de tilgjengelige metoder for å stoppe ugressfrø fra spirende. Den sunnere jord og ville planter er, jo vanskeligere er det for invasive planter å dukke opp. Hvis du vet at du hadde ugress slippe frø i hagen tidligere, en pre-veksten produkt dreper embryoene før de utvikler. Påfør naturlige metoder først å ivareta din helse. Bruk giftige produkter som en siste utvei. Sola er også en annen måte å drepe ugressfrø når du ikke har plantet noe i plottet.

Bruksanvisning

Sola

1 Till bakken med en spade og bryte opp jord klumper om våren. Fjern ugress og andre gress. Rake overflaten til firmaet det. Bruk spade til å bygge en kort forhøyning i midten av tomten.

2 Skyll jorda overfladisk. Dekk området med et ark av tynn klar plast mulch. Trykk plast ned på bakken. Haugen i sentrum løfter plast ark, slik at regn flyt i stedet for å bære ned.

3 Bury hele omkretsen av plast i bakken. Veie det med steiner eller murstein. Verifisere at det ikke er noen åpninger hvor luft fra overflaten kunne trenge inn i rommet mellom platen og jord. Forlater plasten i stedet for minst en måned. Den varmen som genereres under den dreper luke embryoer.

andre metoder

4 Broadcast 20 lbs. mais gluten måltid pellets eller pulver per 1000 kvadratfot i midten av våren. Gjenta påføringen i midten av august. The University of Minnesota Extension bemerker mais gluten måltid er en naturlig pre-veksten ugressmiddel. Skyll overflaten lett å aktivere produktet.

5 Kontroll weed frø spiring ved å opprettholde en tett plen. Finn ut den høyeste anbefalte høyde for arter av gress - vanligvis 2 til 3 inches - og opprettholde det på den lengden. Vanne gresset dypt når de begynner å visne i stedet for ofte. Følg befruktning tidsplan arten krever.

6 Velg en syntetisk ugressmiddel merket som "pre-veksten." Prodiamine og bensulide er bare to av de mange aktive ingredienser formulert for å drepe ugressfrø. Påfør produktet du velger over området du ønsker å behandle to til tre uker før årlige ugressfrø spire. Kontakt fylke forlengelse kontor eller en lokal barnehage for gjennomsnittlig spiring datoer i ditt område. Spray produktet i henhold til produsentens børsnoterte applikasjons priser, ta alle nødvendige forholdsregler for eksempel på seg en maske og hansker.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com