Toppfart på en 15 HK Riding Lawn Mower

April 17

Toppfart på en 15 HK Riding Lawn Mower


Riding gressklippere gjøre verftet vedlikehold raskere og enklere enn push gressklippere og manuelle verktøy. Velge den beste ridning klipperen for dine behov er komplisert med så mange valg på markedet. Et viktig hensyn er en klipperens hestekrefter, med 15 hestekrefter gressklippere i midten utvalget av alternativer. Hestekrefter er relatert til fart, men en ridning gressklipper toppfart har bare begrenset betydning.

Topphastighet

En ridning klipperen toppfart avhenger av motoreffekt, samt sin overføring og tannhjul. Det betyr at 15-hestekrefter gressklippere har en rekke topphastigheter. Et typisk eksempel er Snapper Hydro Drive modell LT150H38GKV, som har en topp kjørehastighet på 5,8 km / h og en topp bakover hastighet på 4,5 km / h. Toro TimeCutter Smart Speed ​​SS3200 er en annen 15-hestekrefter gressklipper med en topp fremover hastighet på 7 km / h.

Sikkerhet Bekymringer

En ridning gressklipper med en høy toppfart kan presentere en sikkerhetsrisiko. Klipping raskere sparer tid, men også gir deg mindre tid til å reagere på hindringer og gjenstander i gården. Utfører skarpe svinger i full fart, spesielt på skrå eller løst underlag, kan føre til at klipperen til spissen, utsette bladene og potensielt skade føreren. Som med biler, kan en klipperens maksimale sikre hastighet ikke være det samme som sin høyeste mulig hastighet.

Hastighet og effektivitet

Kjøre en ridning gressklipper på toppfarten kan også skape problemer med samlede effektiviteten. For eksempel vil ridning over en humpete verksted med høy hastighet føre til at dekk å stige og falle, og hindrer den fra å klippe gresset på en enda høyde. Klipping i høy hastighet for å spare tid vil ikke fungere hvis du trenger å gå tilbake til tapte flekker og jevne ut lapper på en lavere hastighet.

betraktninger

Til tross for at mange kjøregressklippere komme med hestekrefter rangeringer, er disse tallene ikke ment å fremme høye hastigheter eller indikerer at en gressklipper vil operere raskere enn et produkt med en lavere hestekrefter. I stedet hestekrefter for en gressklipper indikerer klipperens evne til å utføre mer praktiske verftet oppgaver, for eksempel klatring åser og slepeutstyr.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com