Hva Krydder bør jeg ha i mitt kjøkken?

April 3

Hva Krydder bør jeg ha i mitt kjøkken?


Urter og krydder slå vanlig mat, som et egg, i smakfull mat, som en klassisk fransk omelett. Bladene, stilkene og blomster av planter, urter som kjørvel, timian og estragon heis eggerøre til et nytt nivå av kulinariske uttrykk. Eggene ta på en helt annen smak når du legger italienske krydder som fennikelfrø eller sørvest smak med varmt pepper flak, spisskummen og koriander. Skilles fra urter, krydder kommer fra bark, røtter, knoller og frø av planter. Lager ditt kjøkken med tørkede urter og krydder slik at du raskt kan slå et enkelt måltid til en opplevelse å nytes.

Vent litt

Ingen kjøkkenet bør være uten salt, pepper, løk flak, hvitløk pulver, laurbærblad og tørket persille. Disse seks krydder og urter gir en smak boost til noen velsmakende rett. Smuldre tørket persille rett før du legger den til mat. Grind pepper etter behov fra hele pepperkorn for en markert forskjell i smaken.

Søt

Kanel, nellik, muskat, muskatblomme og vaniljestang eller ekstrakt er fem grunnleggende krydder for søt mat, selv om kanel og nellik brukes i krydret mat også. Hvis budsjettet tillater det, holde begge vanilje bønner og trekke på hånden. Bønnene legge en intens vanilje smak og duft. Legg peppermynte, appelsin og sitron ekstrakt til kjøkkenet krydder skap for større variasjon.

Krydret

Kjøkken rundt om i verden, inkludert de i Spania, Sør-Amerika, Mexico, Thailand, India, Afrika og store deler av USA, ring for varmt krydder. Tatt til overmål, kan varmeovermanne en tallerken. Bruk varmt krydder i henhold til din egen smak preferanse, inkludert cayenne pepper, rød pepper flak, rosa pepperkorn, sennepsfrø og pulver, og tørket chili som spenner fra jalapenos, et mildt varmt pepper, til Scotch panseret, en ekstremt hot pepper.

savory

Se til etniske retter for inspirasjon når du kombinerer urter og krydder. Slaviske kokker stole på dill frø, karve og einebær. Ginger og stjerneanis vises i femkrydder brukt i asiatisk matlaging, sammen med kanel, anis og nellik. Avrunder spice samling med fennikel frø, koriander frø og ungarske paprika. Paprika fargetoner mat rødt, men legger også smokiness og noen varme også. Gurkemeie kan brukes for sin gule farge. Saffron, som også legger et levende gul fargetone til mat, det koster betydelig mer - ca $ 75 til $ 100 for 1 oz. i 2011.

betraktninger

Oppbevar tørket krydder og urter for varme. Det betyr ikke lagre dem nær ovnen, men praktisk det kan være. Lagre dem på et mørkt og kjølig sted med tett lukket lokk. Grind hele krydder rett før du bruker dem. Smuldre tørkede urter i en rett til å slippe sine oljer og duft.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com