Eksempler på løpesedler for en Lawn Care service

February 13

Eksempler på løpesedler for en Lawn Care service


Løpesedler kan være et svært effektivt verktøy for å generere business for en hagestell service. Nøkkelen er å utvikle en melding, eller "copywriting", som er rettet mot spesifikke kunder og som gjør din bedrift standout fra konkurrentene. Bruk bilder og referanser fra fornøyde kunder å formidle troverdighet. Skriv og design flyger slik at leserne oppfatter virksomheten som en som er etablert, pålitelig og profesjonell.

Private Huseiere og bolig lokalsamfunn

Utvikle en flyger som er rettet mot nye huseiere i en bolig samfunnet. Tilby tjenester som ny plen seeding og omsorg i hele utbredelses perioden. Inkluder jord testing, frø utvalg, befruktning tjenester, "check-back" tjenester for å se hvordan plenen utvikler og punkt omsorg for områder som trenger patching. Skriv kopi som peker ut fordelene ved riktig valg av frø basert på jorda og klimaet i området for å fremheve dine tjenester og profesjonalitet. Ta med før og etter bilder av en seeded plen og en tykk, grønn sunn "teppe" av gress. Spør om tale på huseiere foreningen møter for å svare på spørsmål om hagestell. Dette kan gi deg en mulighet til å distribuere løpesedler til deltakerne. Inkluder tilbud for incentiver og rabatter som lar deg "kryssalg" slike tjenester som landskapsarbeid og snørydding.

Spring Special

Lag en flyger som fokuserer på å forberede en plen å "grønne opp" i løpet av våren. Ta med en spesiell rabatt for å gjødsle plenen og tilby produkter som kan "luke og mate" en plen. Vurdere å gjøre befruktning gratis hvis kundene kjøper en løpende tjeneste, for eksempel gress skjæring.

Fortetting

Design en flyger som peker ut fordelene med å få en plen klar for vinteren. Bruk "kuler" for copywriting punkter som beskriver fordeler, for eksempel raskere Greening våren, samt ugrasbekjempelse og forebygging. Vurdere en flyger som fremmer en pakkeløsning av tjenester som en kombinert vinter og våren checkup for en rabattert pris. Denne strategien kan øke salget og gi en mulighet til å fortsette å bygge relasjoner med kunder som inkluderer andre hagestell tjenester du tilbyr.

Forretning til forretning

Design et business-to-business (B2B) flyger å få kontrakts kunder fra kommersielle virksomheter. Target eiendomsforvaltere for leiligheter og næringsarealer, som for eksempel kjøpesentre og kontorparker. I så fall må annonseteksten (meldinger for din flyger) fokus på en pakke av vedlikeholdstjenester som du kan gi fort, kontrakt basis. Skriv kopien for flyger som om du snakker profesjonell til profesjonell med eiendomssjef eller den personen som fatter vedtak om kontrahering sine plenen omsorgstjenester. Ta bilder og en liste med navn på forretningsklienter og noen korte "vitnesbyrd" annonse kopi på hvorfor virksomheten liker å jobbe med hagestell selskap.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com