Hvordan Grow wheatgrass hydroponically

April 12

Hvordan Grow wheatgrass hydroponically


Wheatgrass er et supplement som hjelper rense kroppen for giftstoffer, lavere blodtrykk og øke hastigheten på stoffskiftet. Hvis du dyrke din egen hjemme, vil du ha en god tilførsel som vil koste deg mindre enn å kjøpe den på en helse-butikken. Økende wheatgrass hydroponically tillater deg å unngå rot og bekostning av å legge jord. Det er lett. Selv om du ikke kan vokse en plante, kan du vokse wheatgrass i så lite som 8 til 10 dager.

Bruksanvisning

1 Kjøp hvetegress frø fra en lokal drivhus eller frø forhandler, eller online på Tribest.com.

2 Plasser frøene i en 1-tommers-langpannen. Frøene skal være jevnt spredt over hele brettet slik at frøet dekker hele gulvet i skuffen.

3 Bruk en sprayflaske å fukte frøene. Frøene skal senkes i vann ca halvveis. Ikke drukne frøene ved å dekke dem helt med vann.

4 Dekk med en annen skuff, fordi frøene trenger noe lys på dette tidspunktet. Ikke steng det, skjønt, som frøene trenger luft.

5 Vann hver dag. Etter tre til fire dager, vil du se spirer. Ta av dekselet og sett brettet i nærheten av et vindu for å få indirekte sollys. Fortsett å vanne plantene, en gang om morgenen og igjen om natten.

Hint

  • Økende wheatgrass hydroponically er praktisk, men ikke måten å vokse den sunn supplement. Spesialhvetegress jord fungerer best (se referanse).

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com