Mine Vannmeloner er døende på Vine

May 3

Mine Vannmeloner er døende på Vine


Vannmeloner er næringsrike grønnsaker som vokser i store deler av USA. Dessverre, flere forskjellige problemer føre til vannmeloner til å dø mens de fortsatt festet til vintreet. Ta skikkelig vare på dem for å sikre en sunn avling.

vanning

Vannmengden dine vannmelon plantene får påvirker meloner vekst. For lite forårsaker små meloner til å dø. For mye vann fører til en rekke sykdommer som skader og dreper frukten. Vannmeloner trenger ikke mye vanning med mindre det er svært lite nedbør over en lengre periode. Hvis bladene begynner visner og gulnet, må anlegget vann.

Temperatur

Vannmeloner krever varme temperaturer for å trives. Kaldere temperaturer hemme veksten av nye meloner, og minusgrader drepe hele vannmelon anlegget, inkludert eventuelle meloner på sine vinstokker. Ideell temperatur for en ung vannmelon anlegget er mellom 80 og 85 grader Fahrenheit, selv om en litt lavere temperatur ikke skade anlegget. Når anlegget nærmer seg full vekst, tåler det litt kjøligere temperaturer.

Over Modning

Vannmeloner råtne hvis venstre på vintreet for lang. Dette er et vanlig problem med små vannmelon avlinger. Selv om å banke på en vannmelon ofte indikerer dens modenhet, er denne fremgangsmåte ikke alltid effektiv. Den beste tiden å plukke din vannmelon er når tentakler på stammen av melon begynner å slå brun, overflaten fargen på melon begynner å vokse kjedelig og når melon bunnen blir gulaktig.

Animal og skadedyrproblemer

Dyr og skadedyr drepe vannmeloner mens de er på vintreet. Under svært tørre perioder, fasaner og annet dyreliv kan dytte et hull i dine meloner for å få på vannet inne. Agurk biller er vanlige skadedyr som vil spise vannmeloner. En sterk gjerde beskytter meloner fra dyreliv, mens insektmiddel kan holde agurk biller fra å komme på dine vannmeloner.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com