Slik reparerer en Bjelkelags med finer

May 11

En bolig gulvkonstruksjonen består av parallelle horisontale tre medlemmer, kalt "bjelkene", installert på lik avstand for å støtte gulvet plattform og vegger ovenfor. Over tid kan en gulvbjelkene utvikle en sprekk eller brudd fra en konsentrert vekt eller en naturlig svakt punkt, noe som kan føre til sagging i gulvet eller andre strukturelle problemer. En effektiv og økonomisk reparasjon metoden er å laminere bjelke med en kryssfiner "kile" for å gjenopprette bjelke støtte styrke og stanse ytterligere skade.

Bruksanvisning

1 Åpne gulvets crawlspace og finne den skadede gulvbjelkene.

2. Mål lengden av kryssfiner som kreves for å spenne over det skadede området. Kryssfiner kilen bør ideelt ligge over skade ved et minimum på 2 til 3 fot på hver side.

3 Mark et stykke av 3/4-tommers kryssfiner til bredden av gulvbjelkene ved lengden bestemt i det foregående trinn ved hjelp av et målebånd. Koble de målte merker ved hjelp av en chalkline å definere kile sin cutlines.

4 Klipp ut kryssfiner kilen ved hjelp av en sirkelsag.

5 Spre en kontinuerlig streng med bygging lim rundt omkretsen kantene og sikksakk over ansiktet overflaten av kryssfiner på den ene siden.

6. Plasser den limte side av kilen mot gulvbjelkene og trykke mot den ytre overflaten for å spre klebemiddel.

7 sikres kilen på plass med dekk skruer gjennom kryssfiner inn i bærebjelken, i avstand ca. 6 til 8 inches hverandre rundt kantene og over flaten, etter behov.

Hint

  • Hvis bjelken blir reparert har sigende, heve bjelken tilbake i riktig justering ved hjelp av et gulv jack eller lirke blokk før installasjon av kryssfiner kilen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com