Hjemmelaget glassfiber dusj Cleaner

May 12

Hjemmelaget glassfiber dusj Cleaner


Glassfiber dusjer, spesielt inserts, er vanlig i nyere boliger og remodels. Du må være forsiktig for å unngå skuremidler som ripe Fiberglas og imbed skitt men likevel fjerne hardt vann flekker og såpe avskum. Kjemiske rengjøringsmidler på markedet gjør effektivt rent glassfiber dusjer uten å skrape, men de inneholder etsende kjemikalier som flekker klær, har en lukt og brenne huden og øynene. Heldigvis er det helt trygge ingredienser i ditt eget hjem som kan brukes som en effektiv hjemmelaget dusj renere som ikke vil ripe.

Bakepulver

Baking soda fungerer som en renere som skurer bort smuss uten å skrape og skyller bort ren. Hell den direkte på en svamp og skure tøffe flekker, eller fortynne 4 ss. i en liter vann for generell rengjøring.

hydrogenperoksid

For virkelig vanskelige flekker, kombinere hydrogen peroxide med kremen av tartar på en myk tannbørste eller svamp og skrubb. Vent et minutt eller to før du skrubbe. Du kan også prøve peroxide med natron hvis du ikke har kremen av tartar.

Eddik

Full styrke eddik fungerer godt på en svamp eller i en sprayflaske for å fjerne mugg og såpe avskum. Hell eller spray det på noen mugne tettet området. Vent før skrubbing med natron på en svamp eller en tannbørste.

scented Cleaner

For noe parfymert som desinfiserer og er litt såpe, bland en kopp natron med en halv kopp væske Castilla såpe og fem til ti dråper lavendel, rosmarin eller tea tree eterisk olje. Du finner Castilla såpe og eterisk olje på alle helsekost butikk; oljene har naturlig antibiotika egenskaper. Plasser natron i en bolle og tilsett såpe i sakte mens du mikser. Når det ligner frosting, rør i oljen. Denne blanding holder for opptil et år når den lagres i en lufttett krukke.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com