Slik reparerer Betong Fasteners

May 13

Slik reparerer Betong Fasteners


Reparere betong festene er ofte en umulig oppgave, og det er best å bare erstatte ødelagte festene med nye. Selv om konkrete festene er vanligvis ment å være permanent, kan ulykker og vil skje, slik at feste kan bli skadet. Hvis det ikke er alvorlig skadet, kan det noen ganger være alene uten skadelige bivirkninger. Sterkt skadet festeanordninger bør fjernes og erstattes.

Bruksanvisning

1 Fjern den skadede betongfestet fra betongoverflaten. Bruk en håndsag å kutte hodet av betongfestet. Deretter bore hoveddelen av festeanordningen ut av betongoverflaten ved hjelp av en elektrisk drill utstyrt et høyhastighets-borkrone med.

2 meisel ut hullet for å gjøre det bredere ved bunnen enn den er på toppen, en prosess som kalles underskjæring. Tapp enden av en meisel med en hammer, beveger den seg rundt meisel ved forskjellige vinkler for å få en relativt glatt overflate på innsiden av hullet.

3 Pensle innsiden av hullet med sement lim, deretter fylle hullet med ferdigblandet betong patch materiale. Sett en liten mengde av betong på en peke sparkel og trykk den ned i hullet, og pass på å fylle hele hullet. Glatt overflaten av betong med den siden av sparkelen og la den herdes i tre til syv dager.

4 Sett på betong lås etter tre til syv dager har gått. Å tillate tilstrekkelig herdetid for betong bidrar til å sikre at den nye feste ikke løsner eller blir skadet like lett.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com