The Best Vacuum for rengjøring Stairs

May 14

The Best Vacuum for rengjøring Stairs


Den beste vakuum for rengjøring av trapper i en som lar deg gjøre det trygt. Dette husholdning ork kan være farlig hvis det ikke angripes på den rette måten, som et vakuum har en strømkabel og sugeslange, både potensielle tur farer. Disse er kombinert med en økende avstand til å falle som du jobber deg fra første etasje til øverste nivå av ditt hjem.

Starte på bunnen

Den sikre måten å støvsuge trapper er å starte på bunnen og jobbe deg oppover. Dette sikrer slangen og rør er alltid bak deg, og ingenting kommer til å falle i deg hvis det blir slått ut av en høyere slitebanen. Hvis du arbeider med en oppreist vakuum, er den beste typen med en slange lang nok til å nå helt til topps slitebanen når støvsugeren sitter på gulvet på bunnen. Sørg for at det er nok fleksibilitet i slangen slik at du kan støvsuge stigerør samt trinnene. Det er vanskelig og potensielt farlig å arbeide med en slange strukket til sine grenser.

Canister støvsugere på Stairs

Den beste typen canister vakuum for rengjøring trappen er en som kan stå på baksiden. I denne stilling er det ingen fare for at den beveger seg som sin hjul ikke er i kontakt med trappetrinn. Dette betyr at du trygt kan plassere den på trappetrinn bak deg når du beveger deg oppover. Men igjen, for sikkerhets skyld, aldri plassere beholderen på et trappetrinn over deg. Hvis den faller en eller annen grunn, kan det slå deg bakover ned trappen.

De beste verktøyene for Stair Støvsuging

Hvis trapp teppe dekker slitebanen fra side til side, plasserer møbelmunnstykket på slangehåndtaket og vakuum slitebanen, deretter vakuum stigerøret fra side til side. Bruk fugemunnstykket for å bli mellom høyden og dybden, trapp kanter, og også bruke den til å fjerne støv fra den smale stripen av tre på hver side. Hvis det er et større område av tre på hver side av teppet, støvsuge dette med støvbørsten når du har støvsugd teppet.

Alternative Stair støvsugere

En håndholdt støvsuger er en svært sikker måte å støvsuge trapper, selv om det er viktig å sikre suge er sterk nok til å rengjøre dem grundig. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en spesielt for trapper, sørg for at den kommer med en fugemunnstykket og støvtørking vedlegg. Det er mulig å få håndholdte støvsugere med visir over gulvet verktøyet. Løfte dette visiret kan du støvsuge trapp stigerør uten å snu vakuum opp ned eller på siden.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com