Hvordan fikse Frigidaire varmeelementer

May 13

Hvordan fikse Frigidaire varmeelementer


En ikke-oppvarming tørketrommel er ubrukelig. Du kan ikke bruke klærne, og de kan utvikle mugg eller en stygg lukt fra sitter i maskinen uten tørking. Hvis Frigidaire tørketrommel ikke varme opp, må du kanskje skifte varmeelementet. Det er ingen måte å reparere et varmeelement når det bryter ned, men hvis du er sikker på dine ferdigheter, kan du erstatte den skadede varmebatteri med en ny.

Bruksanvisning

1 Kontroller strømforsyningen. Hvis tørketrommelen strømforsyningen er defekt, vil elementet ikke varme skikkelig. Koble tørketrommelen og sett den inn igjen. Du bør også sjekke bryter og sikringsboksen for å sørge for at strømforsyningen til tørketrommelen ikke har blitt kuttet. Prøv tørketrommelen igjen.

2 Koble tørketrommelen.

3 Skru av kickplate fra bunnen av tørketrommelen og la den slippe.

4 Løft toppen hvis tørketrommelen har en emaljert topp. Finn våren fangster under toppen og dytte på hver av dem med en sparkel til den løsner.

5 Skru og ta av frontpanelet. Koble fra alle ledninger som du fjerne panelet; Husk tørketrommelen må være koblet fra. Som du koble hver ledning, skrive ned der den kobles slik at du kan koble den til igjen senere.

6 Finn varmeelementet. Din varmeelementet kan være stor eller liten eller merkelig formet. Uansett hvilken form eller størrelse av varmeelement, vil det være laget av kveilet vaier.

7 Skru av varmeelementet og fjern det.

8 Sett en ny varmeelement i tomt plass og skru den på.

9 Koble ledningene til frontpanelet. Sett frontpanelet tilbake på tørketrommelen og skru den sammen.

10 Skyv toppen av tørketrommelen ned for å lukke det.

11 Skyv kickplate opp og skru den inn igjen.

12 Koble tørketrommelen igjen og kjøre den. Hvis den ikke løpe eller varme opp, plugg den ut, sjekk tilkoblingene i frontpanelet og prøv igjen.

Hint

  • Koble alltid fra strømmen før arbeid på tørketrommelen.
  • Hvis du er i tvil om å reparere tørketrommelen, kan du ringe servicerepresentanten. Du kan gjøre tørketrommelen usikre eller skade deg selv.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com