Kjemikalier til å rengjøre Milky og skyet bassenget

May 16

Kjemikalier til å rengjøre Milky og skyet bassenget


Det er fire grunnleggende årsaker til at bassengvannet kan se melkeaktig eller skyet. Metodene for å klargjøre vannet, blant annet ved hjelp av kjemikalier, vil variere, avhengig av årsaken til uklarhet. Du kan også føre til at bassenget for å se klart ved å legge kjemikalier som ikke er kompatible.

høy pH

Uttrykket "pH" er et mål på om vann er sur eller alkalisk. Når pH i vannet er større enn 7,8, noe som betyr at det er svært alkalisk, klor virker saktere og er mindre effektiv på å drepe alger som kan føre til grumsete vann. Din vann bør ha en pH mellom 7,4 og 7,6, noe som er behagelig for øynene til svømmere.

Uttrykket "utfelling" brukt når man diskuterer svømmebassenger er når en kjemisk reaksjon i vannet danner små partikler. Hvis vannet i bassenget har høy pH, kan partikler av flytende oppløste salter gjøre det ser melkeaktig eller skyet. Legg natron for å heve alkalitet. Legg natriumbisulfat eller saltsyre til lavere alkalitet. Legg inn et syre sakte i en løsning ikke sterkere enn åtte deler syre til en del vann.

dårlig filtrering

Hvis filteret av bassenget ikke fungerer som den skal, kan vannet bli forurenset av skitt, svette og lotions fra likene av svømmere. Du må rense filtre og deretter superchlorinate vann. The North Carolina Department of Miljø og naturressurser anbefaler natrium hypo, litium hypo, diklor eller kalsium hypo til superchlorinate vann til den inneholder 10 deler per million (ppm) av fritt klor.

Over-stabilisert Water

Sollys forsvinner hypoklorsyre, forårsaker tap av fritt klor nødvendig for å holde vannet klart. Du kan legge cynauric syre, kalt en stabilisator, for å bremse tapet av klor. Hold nivåer av cyanuric syre under 60 PPM; mer enn 100 PPM kan forårsake "klor sjokk," snu vann disig. For å korrigere klor sjokk, avløp del av bassenget, og deretter superchlorinate til 10 ppm fritt klor.

høy Kalsium

Hvis vannet inneholder mer enn 400 ppm kalsium, har det kalsium hardhet. Hvis vannet er varmere enn 85 grader Fahrenheit, og du har kalsium hardhet, kan vannet ser skyet. Hvis vannet har et høyt nivå av kalsium, bruk en avsetningsmiddel for å eliminere noen av kalsium og redusere mengden av kalsium-baserte klor som du kanskje bruker. Hvis kalsiumnivået er svært høyt, tappe bassenget og fyll den med friskt vann.

Inkompatible kjemikalier

Du kan skyen din vann ved å legge til kjemikalier som ikke er kompatible. Du vil vannet tåkete hvis du samtidig legge et vann Sende og en kjemisk hemmer oppbygging av kalk. Du vil sky den hvis du samtidig legge klor og avleiringshemmer. Du vil også skyen din vann hvis du samtidig legge soda og en kjemisk for å øke hardheten på vannet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com