Hvordan lage en Takfestbar håndtak for Deck Stairs

March 22

Ved hjelp av en avrundet rekkverk, som hva du kan finne monteres på veggen i en innvendig trapp, gir en lett-å-grab måte for folk å støtte seg på dekk trapper. Veden du bruker for rekkverket, samt tre innlegg, trenger å bli behandlet for utendørs bruk som alle de tre du bruker til å bygge en kortstokk. Monteringsbrakettene må også være godkjent for utendørs bruk, eller metallet vil korrodere fra eksponering til elementene.

Bruksanvisning

1 Plasser tre innlegg på de øverste og nederste trappetrinn hvis ingen innlegg er på plass. Trace rundt bunnen av innleggene og deretter fjerne dem. Bor hull gjennom hjørnene av tracings, slik at du kan sette inn en stikksag er blad og klipp langs de linjene du spores.

2 Sett inn de tre innlegg gjennom hullene du klippe, og plassere et nivå på sidene og toppen av innleggene å sikre at de sitter i lodd. Bor et pilot hull gjennom siden av trappen og inn i innleggene, og deretter kjøre dekk skruer inn i innleggene ved hjelp av pilothull.

3 Mål fra trappetrinn opp 36 inches og lage et merke på innleggene. Plasser toppen av rekkverk er festebrak mot høyden linjen du markerte. Kjør treskruer gjennom monteringshullene i brakettene og inn i tre innlegg.

4 Legg den håndtak peker nedover trappetrinnene, slik at enden av rekkverket for å berøre bakken foran trappen. Mark på rekkverket der den møter kanten av det øverste trinnet. Klem rekkverket til et par sagkrakker og skjær langs linjen du markerte med en vinkelkutter.

5 Sand den trimmede enden av rekkverket til den er glatt å ta på. Legg rekkverket mot toppen av monteringsbraketter, fôr opp den trimmede enden av rekkverket med kanten på øverste trinn. Kjør treskruer gjennom monteringshullene på brakettene og inn i rekkverket. Skjær av overflødig fra tre innlegg med en håndsag.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com