Hvordan Cut Peoner

May 30

Hvordan Cut Peoner


Peon busker blomstrer i slutten av våren og forsommeren. De lange levetid stauder dø i høst, men de vil dukke opp igjen i sommer. Når blomstene blomstrer, kan du klippe dem og bringe fargerike blomster innendørs. Den peon busk også behov for beskjæring og kutte for å oppmuntre til ny vekst og opprettholde sin form. Beskjæring peoner vil beskytte dem mot sykdommer og forberede dem for vinteren så godt slik at de forblir friske i mange år.

Bruksanvisning

peon Beskjæring

1 Kutt tilbake alle stilkene på peon i midten av høsten når planten visner og fades. Kutt anlegget ned til 3 inches over jorda nivå.

2 Kast peon skuddene i søpla eller plassere dem i en komposthaug.

3 Fjern side knopper fra stengler som vokser om våren. Dette vil oppmuntre peoner å blomstre. La de viktigste knopper på hver stilk og bare klippe av knoppene på den lille stilker som gren ut fra hovedstammen.

4 Beskjær peoner lett i løpet av våren og sommeren bare for å bedre luftsirkulasjon eller fjerne ødelagte og svake stengler. Skjær stilkene ned til delen der de kobler til basen

5 Skjær brukte blomstrer av stilkene til deadhead dem. Plasser brukte blomstrer i en komposthaug bort fra anlegget.

peon arrangement

6 Skjær peon busker tidlig på morgenen. Undersøk knopper nøye og klem dem litt. Skjær knopper som føles som marshmallows og litt gi når du klemmer. Fjern knopper der kronbladene begynner å skille også. Unngå å kutte knopper som føles vanskelig og helt fast.

7 Skjær peon stilker med knopper vedlagt. La 1 1/2 fot av stilkene knyttet til knoppene og plasser kuttet stilkene i kaldt vann umiddelbart. Fjern bladene på stammen under vannivået. La to blader på hver stilk nær knopper.

8 Hold stilkene under kaldt vann før du kutter dem igjen. Klipp 1 til 2 inches av fra bunnen i en vinkel slik at de passer inn i ønsket vase eller floral arrangement.

Hint

  • Tørk alltid bladet med en ren klut etter hvert kutt for å redusere overføring av bakterier som kan forårsake plantesykdommer.
  • Tørk eller riste maur av peoner før du tar dem innendørs.
  • Unngå å kutte mer enn en tredjedel av den blomstrende stengler eller du kan svekke planten.
  • Aldri kutte tre peoner tilbake fordi de ikke vil vokse hvis du kutter dem ned.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com