DIY Betong Patio

May 1

DIY Betong Patio


Et konkret uteplass kan være en fin måte å legge til verdien av ditt hjem samtidig som det gir et sted for å nyte utendørs. Betong er et slitesterkt materiale, langvarig med enkle vedlikeholdsbehov. Bygg din egen betong patio krever ingen avanserte bygge kompetanse, bare fokus på detaljer og hardt arbeid. Det er også en ganske rask prosjekt som kan være ferdig i løpet av noen dager.

Klar Hole

Den beste måten å unngå feil i noen DIY-prosjekt er gjennom nøye planlegging på forhånd. Siden terrassen vil være en ganske fast inventar umiddelbart etter herding, vil korrigere feil i ettertid være vanskelig uten tungt utstyr. Så planen ut hvert trinn før du bryte bakken.

For en 50-ft.-kvadrat uteplass 6 i. Tykk, noe som er en standard størrelse, trenger du 25 poser med ferdigblandet betong, armeringsjern, grus, flate steiner to i. Tykke, konkrete verktøy og en automatisk betongblander . Verktøyene kan kjøpes fra en lokal jernvarehandel som Home Depot eller Lowes, eller leies fra de samme stedene.

Grave ut området der du skal installere terrassen din. Square terrasser er normen, men enhver form kan velges. Grav terrassen hull 6 inches dyp for å gi plass for både betong og grus. Etter utgravningen bygge en form for å holde grus og betong. Dette skjemaet skal stille terrassen hullkanten og kan være laget av tre, plast eller gummi. Sink skjemaet fast i bakken. Formålet med skjemaet er å opprettholde terrassen form uten at bygningselementene for å spre utenfor hullet du har gravd. For en uteplass som er i flukt med plenen din, nivå form med nivået på plenen.

Klargjøring for Hell

Fyll bunnen av gravde uteplass med et lag av grus 2 inches dyp. Ved å inkludere et lag med grus du gir en dreneringsløsning for terrassen din. Dette er spesielt nyttig i ekstreme temperatur områder hvor ytterpunktene kan føre til utvidelse og sammentrekning av betong ledende sprekker uten grus for å gi et stabilt porøst lag for vann samling under. Fast avgjøre grus, slik som å holde den fra skiftende. Legg 2-in.-høye flate stykker av stein på toppen av lag med grus for å hjelpe til støtte for armeringsjern nivå.

Den armeringsjern er et rutenett av armeringsstål at du bør plassere 2 inches over grusen lag på toppen av flate steiner. Plasser disse barene hver fot danner et rutemønster og bruk av ledningen for å sikre de stedene der barer delta. Laget av armeringsjern vil utføre to funksjoner for terrassen din. Det vil fungere som et konkret unifier og det vil gi deg ekstra støtte. Med armeringsjern på plass terrassen er klar for betong helle.

Støping

Bland betong i den automatiske blandebatteri i henhold til produsentens instruksjoner. Du bør begynne med å legge litt vann til blandebatteri, da betong, deretter vann igjen, gjenta til du har lagt til den nødvendige mengden og har en jevn konsistens.

Hell betong, som begynner på det punktet av terrassen lengst fra mixter. En trillebår er nyttig for transport av betong. Ved hjelp trowels og konkrete flyter, glatte betongen. Når du går videre bør du klippe ut en rekke kontrollfuger i betong om 2 i. Dyp. Kontroll ledd vil gi betong rom å bevege seg når den blir større og hindre sprekkdannelser.

Du kan fullføre betong, en gang strømmet, med eventuelle ønskede designelementer, stempling design inn i betong eller bruke papir sjablonger. Farge og flekker kan også tilsettes for å gi terrassen din et unikt utseende. Dekk den ferdige betong med en plate av plast i en uke for å holde betongen tørker for raskt, for å riktig herde. Hold av skive for ytterligere to uker etter fjerning av plast for å gi det tid til å sette.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com