Hvor høyt bør et hodegjerde være for et soverom Wall?

May 1

Hvor høyt bør et hodegjerde være for et soverom Wall?


En headboard skaper en umiddelbar navet på soverommet, innramming sengen din og gjør det midt i rommet. Den type hodegjerde du velger, avhenger av den generelle designen av soverommet ditt og din egen personlige smak. Størrelsen på headboard varierer basert på produsenten, men høyden på hodegjerde er ofte på skjønn og basert på utseendet du ønsker i rommet.

betraktninger

Ikke alle hodegjerder er frittstående eller frittstående stiler. Mens noen hodegjerder feste direkte til veggene, andre jobber med bedrails. Hvis du kjøper et sengesett, da du vanligvis ikke har noen kontroll over høyden på sengegavlen. Headboard kobles direkte til bed rails, som deretter kobles til fotbrettet. Headboard kan ha flere spilleautomater som gir deg mer spillerom for plassering og høyde av headboard, men det vil ikke være mye.

Headboard Heights

Ifølge Gray Matter Arts & Crafts, høyden på hodegjerde er avhengig av størrelsen på sengen. Minste høyde for en headboard på en king-size seng er 18 inches og 16 inches for en queen size-seng eller full-size seng. En enkeltseng krever en hodegavl som står minst 14 inches høy. Sats på en høyere hodegavl hvis du sitter i sengen og se på TV, lese eller gjøre jobben, eller hvis du liker å arrangere puter på toppen av sengen og langs veggen. For en personlig hodegjerde høyde for i-seng lesing, ta en måling fra toppen av hodet til halebenet og legge den til høyden på madrassen med sengen montert.

dimensjonering

Ifølge amerikanske madrass, er standard hodegavl 54 inches høy, mens den gjennomsnittlige madrass størrelse er 21 inches. Når du faktor i størrelsen på boksen våren og bena på sengen, da mye av headboard forsvinner bak senger. Når du velger en headboard for soverommet ditt, vil du en som er høyere enn den gjennomsnittlige størrelsen. Den høyere headboard, jo mer vises over og bak sengen. Måle størrelsen på sengen, inkludert madrassen og fjær, bestemme den totale høyden av sengen. Se etter en hodegjerde som er høyere enn dine målinger.

Frittstående Hodegavler

Håndlaget hodegjerder og frittstående hodegjerde faller i en annen kategori fordi sengegjerde feste til veggen og ikke sengen. Installer headboard på veggen med bunnen av hodegjerde litt under toppen av madrassen. Gjør minst en tomme av headboard fall bak madrassen. Flytt hodegjerde lenger ned bak sengen, hvis du ønsker mindre av headboard utsatt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com