Hvordan Design en Luxury Home Interiør

March 17

Hvordan Design en Luxury Home Interiør


Lese en dekorere publikasjon og du er nødt til å finne minst en artikkel om hvordan du kan dekorere rom som oser av luksus. Faux utførelser og imitert marmor arbeid magi når budsjettene ikke sams ambisjoner, men har du noen gang lurt på hva er det å dekorere et eksklusivt luksus leilighet eller eiendom når kontanter er ikke noe objekt? Gjør ingen feil: det er regler som skal følges. Finn ut hva de er når du leser denne artikkelen. Deretter kan du bestemme om det er sant det konvensjonelle visdom sier om penger og lykke.

Bruksanvisning

1 Velg en sjelden eller one-of-a-kind stykke kunst eller møbler som hvert rom midtpunkt. Eksempler er en nydelig, original maleri, en silke kimono eller en antikk break som er så fantastisk, ville dens dramatiske plassering kommandoen varsel, uansett hva annet var i rommet. Gitt betydningen av dette elementet, vil du forstå hvorfor top-of-the-line designere begynne med en Brennpunkt per rom.

2 Showcase interiør innholdet med nøytrale men rike veggen farger så dyr møbler, kunst og tilbehør er ikke overveldet av lyse eller for mange farger. Det er tillatt å bruke en fet farge på en del av en vegg som er i behov av drama, men utvide paletten til andre veggene, og du vil ende opp med å miste den eleganse du søker. Det uttalte, unngå hvitt med mindre du prøver å oppnå høy kontrast med sort, sølv eller rød. Stikker til varme, dempede karameller - eller flere nyanser av tan - vil gi lerretet for å henge dekorere temaer og møbler.

3 Butikk for håndlagde møbler med elegant tilbehør, som for eksempel rike, sjeldne mahogni skogen med rå silke møbeltrekk og hånd-brodert aksent puter. Du vil sjelden finne mye eik i et luksuriøst hjem - kanskje fordi det er rikelig og rimelig, to kvaliteter de som har råd til det beste er ikke alltid bekymret. Handcrafted tre gjenstander fra eksotiske steder, vintage gobeliner og elegante innlagt kister alle utstråler en aura av rikdom.

4 grave opp gulvmaterialer som er trafikk stopp. Ekte tre, marmor, high-end skifer og gulv laget av materialer som krever avansert etterbehandling hvert lage sin egen uttalelse av luksus. Tenk en blanding av innlagt skogen med italiensk marmor eller mønstrede, håndlaget porselen fliser importert fra Holland for drama og innflytelse. Bære disse materialer gjennom å plater, tilbake sprut og innebygde skap, som er fantastiske måter å begrense mengden av møbler i rommene. Sammenkobling marmor med teak eller kirsebær i bad og kjøkken lyse opp rom med eleganse - spesielt når du velger apparater som er utstyrt med tre kledning laget av tre matcher kjøkkenet eller andre innebygde skap.

5 Bruk gull - ekte gull. Bad kraner, boblebad foss tuter og tykke, glassvegger kroppen dusjer ta på et eksklusivt utseende i andre materialer også. Avslutt bad med høy-count, farget-in-veve egyptisk bomull badehåndklær som krever oppvarmet håndkle barer for å tørke dem fordi de er så tykke. Handle for overdådige avtaler som forgylte innrammet speil, marmor såpe og lotion dispensere og kasjmir-veve håndkle å skjemme bort badegjester. Aksje dispensere med dyre glyserin-baserte såper og kremer. Avslutt rommet ved å installere allsidige lysanlegg for å berolige badegjester og gir akkurat den rette lyset for grooming oppgaver.

6 Søk etter unike krystall avtaler - som lysekroner, lampetter og lysestake. Tenk utover formell spisestue. Singer Jennifer Lopez hang krystallysekroner over hennes tvilling babyer "Cribs, og det er ingen grunn til at du ikke kan sette en krystall lysekrone i et soverom eller bad hvis rommet vil imøtekomme den forførende gnisten av krystall. High-end designere foretrekker fransk krystall, så hvis baubles og tilbehør bære Lalique og Baccarat merker, vil du være rett på pengene.

7 Overdådige rom med levende planter og levende blomster, kuttet for å reflektere sesongen eller for å friske dekor på andre tidspunkter. Crystal vaser av Gladiolus eller orkideer - Ming-dynastiet vaser fylt med krysantemum eller overdådige buketter av tulipaner i glass boller satt på displayet når snøen faller og våren er måneder unna reflekterer diskré eleganse vanligvis ikke finner i mindre velstående hjem.

8 investere i de beste sengetøy penger kan kjøpe. Høy-count egyptisk, Cashmere tepper, silke dynetrekk og sateng swags og gardiner kantet med håndlagde belgiske blonder vil gjenspeile din forpliktelse til kvalitet og luksus. Hauger av seng puter dekket i Battenberg blonder-trimmet putevar og gardin tilknytninger vevd av importert silke og satin flette - med eller uten gull tråder - er alltid elegant hensiktsmessig. Sleuth ut sengetøy fra Frette, Yves Delorme og Pratesi, eller velg Ralph Lauren eller den sjeldne 1500-tråders import, og du vil sove i fanget av luksus.

9 Husk at det ikke er beslag, møbler, tilbehør, hvitevarer, gulvbelegg og vindu behandlinger du kjøpe som utgjør utseendet på luksus; det er måten du setter alt sammen som teller. Vis frem at ferdigheten ved å samordne en dekorere plan for et luksuriøst hjem som ser så lett som det er fantastisk.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com