Sprekker og hull i Windows

March 17

Sprekker og hull i Windows


Vindu glass brekkasje kan oppstå på grunn av ulykke, storm skade, eller i løpet av prosessen med å fjerne storm vinduer for lagring. Når en hel rute er knust, er skaden merkbar, men når en liten sprekk eller chip skjemaer, kan du ikke legge merke til problemet med en gang. Sprekker og hull i vinduene kan virke som mindre problemer som du ikke trenger å jag for å reparere, men de små pauser kan føre til mye større problemer.

potensielle problemer

Små sprekker eller hull i vinduene kan føre til større forfall og skader som ditt hjem interiør er utsatt for vær og vind. Kompromitterte vinduer er i fare for å bryte, noe som betyr at din familie og kjæledyr kan bli kuttet med glasskår. Åpningene kaste bort energi, slik at din oppvarmet eller avkjølt luft å unnslippe. Gnagere og insekter kan skrive inn ditt hjem gjennom pauser. Knuste vinduer kan også kompromittere ditt hjem sikkerhet.

Vedlikehold

Se etter knust glass minst en gang hvert år. Våren og høsten er den beste tiden å inspisere vinduene. Vurdere tilstanden på vinduskitt i løpet av våren, og reparere eller erstatte maskinvaren for å forhindre pauser fra vinduer som pinne i høst. Se etter fuktproblemer; råte kan utløse sagging som kan føre til dårlig funksjon og passform, noe som kan føre til brudd. Ta ut og erstatte kitt som er sprukket, mangler eller er skadet. Mange glass selskaper tilbyr hjem installasjonstjenester som vil reparere eller erstatte ødelagte vinduer. Bergingsselskaper og håndtverker glass butikker bære eldre glass hvis du trenger å bytte glass i en historisk hjem.

midlertidige løsninger

Den Personvern hjemmeside antyder metoder for å dempe skader og påvirker kortsiktige reparasjoner, inkludert innføring duct tape over sprukket glass for å hindre ytterligere brudd, tetningslister rundt sprekker nær rammen eller ramme, og ved hjelp av plast kits å tette vinduene mot åpninger i de kaldere månedene.

Reparasjon vs Replacement

Hvis reparasjoner er omfattende og dyrt, eller de potensielle energisparing vil være nok til å rettferdiggjøre erstatning, kan du velge å oppgradere til nyere, mer energieffektive vinduer; Men i mange tilfeller kan du gjenopprette riktig funksjon av eldre vinduer. Riktig weatherstripped og ledsaget av storm vinduer i god stand, kan gamle vinduer utføre samt double-panelet utskifting vinduer, skåner du kostnadene og ulempene ved utskifting.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com