Hvordan bruke polyuretan

March 16

Hvordan bruke polyuretan


Polyuretan er en pålitelig, langvarig olje eller vannbasert tre finish som er tilgjengelig i interiør og eksteriør formler. Interiøret formler er for etterbehandling møbler og andre trebaserte applikasjoner som vil forbli innendørs. De utvendige formler er for etterbehandling tre og metall gjenstander og møbler som skal brukes utenfor hjemmet, som tre plen møbler og benker. Oljebaserte polyuretaner ta lengre tid å tørke, og er best egnet for nybegynnere tre avslutninger. Vannbasert polyuretan er best egnet for objekter som er malt hvite (oljebaserte polyuretan vil gi hvit maling en gulaktig fargetone), og er litt vanskeligere for nybegynnere tre avslutninger å bruke fordi den tørker så raskt. Enten du bruker en oljebasert eller vannbasert formel, fungerer godt på ferdige (malt eller beiset) skogen, eller av seg selv for å holde det naturlige tre utseende.

Bruksanvisning

Hvordan bruke polyuretan

1 Fjern eventuelle fremmedlegemer fra overflaten å bli ferdig slik at det er fri fra gamle, utslitte ferdig, smuss, olje, fett og lignende stoffer som ikke vil tillate polyuretan å følge overflaten riktig.

2 Sand overflaten av objektet for å lage en jevn overflate, og deretter tørke støvet av objektet med en tack klut.

3 Rør polyuretan godt med en maling røre pinne. Lavere-glans (som halvglanset, satin, og matt) polyuretaner har en glans redusering tilsatt til den overflate som vil synke til bunnen av boksene og må blandes jevnt før bruk.
Merk: Aldri riste en boks med polyuretan. Dette vil føre til små luftbobler til å bli dispergert i hele innholdet i boksen og vil føre til mange luftbobler på overflaten av den ferdige gjenstand.

4 et tynt første strøk av polyuretan til objektet med et skum eller en børste (skum børster gitt færre, om noen, striper). La første strøk tørke i 4-6 timer. Deretter sand lett med 220-grit poleringsrondell og fjerne støv med en tack klut. Påfør 2-3 flere strøk sliping og fjerning av støv på samme måte som nevnt ovenfor.

5 La siste strøk herdes i 24 timer ved hjelp av ferdige objektet.

Hint

  • Bruk gummi eller blå nitrilhansker å gjøre hånd rengjøring easier.Clean opp polyuretan med terpentin, malingstynner, eller white spirit.
  • Tilstrekkelig ventilasjon er nødvendig for trygge driftsforhold.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com