Hvordan Skjær et brennende busk

March 15

Hvordan Skjær et brennende busk


Brennende busk (Beinved alatus) fikk sitt vanlige navn for sin ildrøde fall løvverk. Dette attraktive anlegget når 12 fot i høyde og bredde. Det er også selv forplanter så lett at New Hampshire State forbyr innbyggere fra plante den for å hindre en invasjon. Hvis du har en av disse busker som tar opp for mye plass i hagen din, og du ikke har hjerte til å trekke den, klippe den tilbake for å begrense utviklingen. Den beste teknikken for din situasjon, avhenger av hvor mye land er tilgjengelig og landskapet effekten du foretrekker skape.

Bruksanvisning

1 Slå brennende busken inn i et tre ved å undersøke plantens badebukser og velge en sterk leder gren plassert i midten. Kutt alle andre på basen. Alternativt beholde mer enn en koffert, men fjern alle lavere grenene spire fra dem slik at du har en krone på toppen av stammene.

2 Beskjær hele busken tilbake til 6 inches fra bakken for å forynge den i busk form. Dette tar planten tilbake til et punkt hvor det vil være flere år før det når sin modne størrelse på nytt.

3 Cut syk og ødelagt stammer i sen vinter til tidlig vår. Gjør dine vedlikehold beskjæring kutt på en 45-graders vinkel ¼ tomme over en knopp.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com