Hvordan å behandle en plen med Moss

February 17Hvis du har mose i plenen din, har du sannsynligvis allerede vet at dette uskyldige utseende grønn matte er egentlig en indikator på en hel klesvask liste over torv problemer. Moss, sjelden funnet hos friske plener, vokser der jorda er ufruktbar og komprimeres, hvor drenering og lufting er dårlig og hvor det er for mye skygge for gress til å trives. Når mose begynner å vokse i plenen, vil det en tendens til å fortsette å komme tilbake med mindre de dårlige forholdene er rettet opp. Ved å følge noen retningslinjer av mose fjerning, jordforbedring, gress reseeding og hagestell, kan du forvise mose og gi et miljø der blomstrende gress vil forlate ingen mulighet for det å krype tilbake igjen.

Bruksanvisning

En sviske hengende greiner som hindrer sollyset i å nå din hage. Hvis mulig, fjerne og transplanterte trær og busker som blokkerer solen.

2 Fjern mose manuelt med en slag-type dethatching verktøy i midten av mars til ut april - når mose er mest livskraftige - og kast den.

3 angrep rester mose med en cryptocidal såpe laget for å drepe mose, anvendt med en hastighet på 2 1/2 liter per 1000 kvadrat. Eller lage en naturlig moss-drapet spray ved å blande en boks med natron med 2 liter lunkent vann og bruke det til Moss løvverk med en spray mister. Plukk opp og kaste døde mose.

4 Bruk en skuffe til å snu og lufte jord som var under mosen, og topp kjole med en fin blanding av matjord eller torv for å forbedre jordkvaliteten.

5 Reseed for å dekke bare flekker og hindre mose fra å returnere. Hvis hagen din har fortsatt flekker hvor solen ikke nå, bruker skygge-tolerant gress som fine svingel - gode i tørr skygge - og roughstalk bluegrass, utmerket for fuktige skyggefulle områder.

6 klippe det nye gresset på høyeste anbefalte å klippe høyde for å oppmuntre dyp forankring, sunn vekst og maksimal eksponering av blader for sollys.

7 Bruk en komplett gjødsel med jern i løpet av våren og høsten for å effektivt kontrollere mose, bedre jordkvalitet og stimulere frodig vekst gress. For å hindre flekker på betong, gjelder gjødsel nøye og sørg for å ta kontakt med mose løvverk.

8 Kontroll chinch bugs, som skader plener og la dem utsatt for mose invasjon. Bruk et insektmiddel som inneholder diazinon eller chlorpyrifos for best resultat.

Hint

  • For å unngå å skape fuktighet, aldri vanne plenen om natten.
  • Vær forsiktig når du søker cryptocidal såper og insektmidler. Bruk vernehansker, lese etiketten retninger nøye og følg dem nøyaktig.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com