Gipsplater Med en råtne egg lukt

March 17

Gipsplater Med en råtne egg lukt


Mange huseiere som boliger ble bygget på midten av 2000-tallet begynte å legge merke til problemer med gips i sine hjem. Fra og med juni 2008, begynte Florida huseiere å rapportere en råtne egg lukt som var ikke bare ubehagelig, men også forårsaket helseproblemer i følsomme familiemedlemmer. Bygg og helseeksperter funnet ut at dette svovel, råtne egg lukten kom fra materialene som brukes i gips importert fra Kina.

Om kinesiske Tørrvegg i Home Construction

Den amerikanske Consumer Product Safety Commission (CPSC) har ført undersøkelser i forbrukernes klager på gips, spesielt en råtne egg lukt eller lukten av fyrstikker eller svovel. Problemet sentre rundt boliger bygget mellom 2001 og 2008 i 42 stater, District of Columbia og Amerikansk Samoa, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Den cpsc undersøkt klager og oppdaget at lukten og påfølgende helserisiko forårsaket av gips importert fra Kina som inneholdt 80 ganger nivået av hydrogensulfidgass, sammenlignet med gips produsert i USA. Nivåene av strontium sulfide oppdaget var 10 ganger de av USA-laget gips.

Symptomer på kinesisk Tørrvegg Problemer

Andre symptomer på sulfid gass buildup ble også tydelig i boliger bygget med kinesisk gips, for eksempel mislykkede metallkomponenter i klimaanlegg, elektriske ledninger og rør. Virkningen på apparater og elektriske komponenter i disse hjemmene sto for store reparasjon og utskifting kostnader til disse huseiere, ifølge CNN forfatteren Jason Hanna.

Associated helseproblemer

Rapporter om irriterte øyne og hud, pusteproblemer, nasal irritasjon, tilbakevendende hodepine og økt astmasymptomer ble rapportert i beboere i boliger med kinesiske gips. Kronisk eksponering ble assosiert med svimmelhet, dårlig hukommelse, irritabilitet, søvnløshet, tretthet og tap av appetitt. De mest følsomme befolkningsgrupper er barn, eldre, astmatikere og personer med kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS).

Hva gjør du hvis du har mistanke om Tørrvegg Problemer

Hvis din hjemme ble bygget med kinesisk gips og du har lagt merke til de ovennevnte symptomene, bør ditt første vurdering være helsen til beboerne i huset. Rådfør deg med en lege om tilbakevendende eller økende luftveisproblemer. Hold alle poster om helseproblemer og behandling av tilhørende sykdommer. Kontakt ditt forsikringsselskap for å avgjøre om dekning er tilgjengelig for utskifting av defekte bygningsmaterialer i ditt hjem. Ta kontakt med en entreprenør for fjerning og utskifting av problem gips. Dette bør være en entreprenør opplevd med miljøproblemene i bygninger. Fjern alle gips men beholde bevis på lager for mulige krav mot den opprinnelige byggherren. Det kan være lurt å rådføre seg med en advokat kjent med forbruker søksmål mot byggefirmaer for å hjelpe dekke tapene i å erstatte den defekte gips.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com