Hvordan velge Varmesystemer i North Carolina

March 18

Mange faktorer spiller inn når du velger et varmesystem. Plasseringen er viktig da dette er hva du planlegger å varme. North Carolina har to hovedregioner: et fjell og fjellene. Været i hvert område er forskjellige og har ulike varmepumpe behov. Et varmesystem er et stort kjøp, og hvis dette er en første gang kjøper, må du svare på mange spørsmål og vurdere alternativer. North Carolina har mange varmesystem produsenter i hele staten, slik at du kan velge mellom mange av varmesystemer.

Bruksanvisning

En Bestem den plassen du vil varme. Oppvarming en hel hjem eller pakke med rom vil kreve en sentralfyr. Hvis du bare ønsker å varme ett eller to rom, bruk en lokalisert system. Lokaliserte systemene er best for oppvarming av små områder. Dessuten er det mer robust alternativ det sentraliserte systemet fordi det er et holdbart system som kan vare en lang tid. Et system som omfatter en varmepumpe vil bidra med luftsirkulasjon.

2 Beregn mengde varme systemet trenger for å produsere. Forskjellige størrelser varmesystemer er tilgjengelig, og du vil ha et system som vil lett møte dine varmeeffektbehov. En altfor liten eller lav kvalitet systemet vil ikke effektivt varme opp rommet. North Carolina har størst høyde spekter av noen stat, som det er ved havnivå ved kysten, og når mer enn 6000 fot langs Appalachian Mountains. Derfor er temperaturen mye kaldere i fjellet enn ved kysten. En pumpe som har en høyere varmeeffekt er nødvendig om vinteren for fjellområder.

3 Velg type system basert på strømkilden. Varmesystemer kommer i naturgass, elektrisk, olje og alternativ energi. Hvilken type strøm du bruker, vil avhenge av hva som allerede er installert i ditt hjem og hvor mye penger du er villig til å bruke på varmesystemet. En alternativ energisystemet kan ha flere oppstart kostnader som mer utstyr er nødvendig, men det vil også ha mindre driftskostnader etter at systemet er installert.

4 Velg en varmepumpe med mer kjøling makt over varmeeffekt hvis du bor nær kysten, som temperaturen kan være så høyt som det sentrale Florida. Områder i fjellet er ganske kjølig om sommeren og ikke krever like mye kjøling. Fuktighet i staten er relativt konstant, selv om det er litt mer fuktig langs kysten. I gjennomsnitt er fuktighet omkring 65 prosent, selv om de kystnære områdene kan ha så mye som 75 prosent. Selv om mindre fuktighet er funnet i fjellet, de lavere temperaturer frembringe et tilsvarende fuktighet til resten av staten. Finn en varmepumpe som fungerer bra på 65 prosent luftfuktighet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com