Hvordan vannet Hyacinth reprodusere?

May 22

Hvordan vannet Hyacinth reprodusere?


Vann Hyacinth (Eichhornia crassipes) er et flytende ferskvann plante som er innfødt til Sør-Amerika. Det har spredd seg rundt i tropiske og subtropiske verden hvor det tetter opp leia og hindrer innfødte planter fra å få sollys, choking dem ut ved raskt å reprodusere og danne tette matter av vegetasjon.

Inndeling

Vann Hyacinth reproduserer hovedsakelig ved divisjon. Løpere like under overflaten av vannet sende ut skuddene som danner nye rosetter av blader og bryte av, flyter bort for å danne en ny koloni. Dette er så effektiv at vann Hyacinth kan doble sin befolkning på seks dager; Det er en av de raskest voksende planter i verden.

Frø

Vann Hyacinth produserer klynger av bær, hver med opptil 450 frø. Tropiske dyrket planter produserer mer frø per bær enn subtropiske dyrket planter. Disse vanligvis spire når vannstanden er lav og gjørme blir utsatt for dem å spire og slå rot i. Frøene kan overleve 15 år når det er tørt eller når under vann.

Kontroll

Vann Hyacinth er vanskelig å kontrollere og må fjernes manuelt, ofte med store skimmer eller spesialiserte raker. Det kan deretter tørkes og brukes som kompost eller biomasse til biodrivstoff. En annen metode er å taue den ut i havet og la saltvann drepe den. Flere stater, inkludert Arizona, Florida og South Carolina har satt restriksjoner på salg eller dyrking.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com