Hva er Deler av en Hibiscus Flower?

February 13

Hva er Deler av en Hibiscus Flower?


Utseendet av hibiscus blomster varierer blant over 200 arter, men de blomstrer av blomsten er like. Formen deres pollenbærere og støvbærere, eller de mannlige og kvinnelige organer, er et fellestrekk blant alle hibiscus. Den hibiscus blomst inneholder typiske blomstre strukturer, men de har unike egenskaper i tillegg, i likhet med sine lange staminal kolonner.

Calyx

På bunnen av hver Hibiscus knopp er en grønn struktur på toppen av stammen. Dette kalles begeret. Knoppen vokser fra denne strukturen. Det er en tøff del av blomsten fordi det huser den unge knopp. Den spisse enden av begeret kalles begerbladene.

Corolla

Som hibiscus begynner å blomstre, kronbladene begynner å vokse. Hver blomst har flere kronblad, som varierer i farge avhengig av art. Corolla er den fargerike delen som tiltrekker seg dyr og insekter. Corolla har to ulike deler, bladene og Corolla fliker. Denne attraksjonen bidrar til å sikre pollinering av blomsten.

kvinnelige Deler

De eggstokk og andre kvinnelige deler av blomsten ligge i hovedstrukturen, kalt pistil. Dette er en lang rørformet organ. Den stigma er der pollen er samlet inn og den på toppen av pistil. I midten er stilen. Dette er den delen som pollen reiser ned til eggstokken. Eggstokken ligger på bunnen av blomst. I noen blomster er det flere eggstokkene, men hibiscus har bare ett. Eggstokken er en overlegen eggstokk. Dette betyr at kronbladene er under eggstokk i stedet for dem alle er omfatter av stamen.

Mann Deler

De mannlige delene av blomsten er ansvarlig for å produsere pollen. Pollenknapper er to rør-formede gjenstander som slipper pollen. Pollenknapper sitte på en lang tynn slange som kalles en glødetråd. Sammen utgjør disse organene utgjør den mannlige delen av blomsten kjent som stamen. Noen blomster har noen pollenbærere, men hibiscusblomster har hundrevis.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com