Slik fjerner riper med en buffer Polisher

March 17

En ripe kan plutselig "virke" på overflaten av en bil, ødelegger utseende og bringe forskrekkelse for eieren. Man kan fjerne en ripe fra overflaten av en bil ved rasping arealet av bunnen med en buffer poleringsmaskin. Bufferen poleringsmaskin, som kan kjøpes fra en jernvarehandel eller leid fra velger jernvareforretninger, vil flate malingen fra rundt bunnen av, noe som gjør det usynlig for det blotte øye.

Bruksanvisning

1 Park bilen i oppkjørselen av ditt hjem. Sett i nødbremsen og la motoren avkjøles helt. Pensle scratch og området rundt med en myk bil børste for å fjerne løst smuss og skitt. Vask området med en myk klut som er fuktet i såpevann. Vask av såpen med en fuktet klut. Tørk overflaten med en tørr klut.

2 Bruk en fin-grade bil rubbing compound til kanten av en ren klut. Gni kanten av duken langs lengden av bunnen av.

3 Legg en poleringspute egnet for billakk bruk på slutten av bufferen poleringsmaskin - i noen tilfeller puten vil skru på selv vanligvis puten vil holdes i posisjon gjennom innstramming av et sett skruen med en hex ​​verktøy som følger med poleringsmaskin.

4 Sett på beskyttelses øye utstyr og arbeidshansker. Plugg buffer poleringsmaskin i en stikkontakt for strøm - en skjøteledning kan være nødvendig, avhengig av avstanden fra bilen til uttaket.

5 Sett speed dial på bufferen poleringsmaskin til 1200 rpm. Hvis summe viser bare inkrementelle tegn, velger du den bare utover halvveis.

6 Trykk avtrekkeren for å starte puten rotere. Plassere puten i flukt med overflaten av grunnen over gni forbindelsen. Flytt buffer poleringsmaskin i en langsom sirkel. Løft puten av bunnen av etter 30 sekunder.

7 Slipp avtrekkeren på bufferpoleringsmaskin og inspisere bunnen av. Hvis grunnen er fortsatt synlig for øyet, gjenta prosedyren med å legge rubbing compound og rasping scratch. La puten avkjøles før du fjerner den fra bufferen poleringsmaskin hvis scratch kan ikke lenger bli sett. Trekk ut strømledningen av bufferen poleringsmaskin fra stikkontakten. Vask området av bilen der grunnen var med en myk klut som er fuktet i såpevann. Vask av såpen med en fuktet klut. Tørk overflaten med en tørr klut.

Hint

  • Øve på å bruke en buffer poleringsmaskin på skrapmetall for å få den "føler" av det første.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com