Lett å vokse House Plants

February 26

Du trenger ikke å være en ekspert gartner til å være vellykket på voksende stueplanter. Mens noen trenger mer avansert omsorg, mange andre er lett å vokse og faktisk vil trives med minimal omsorg. Noen planter tar lite vedlikehold og vanligvis bør ikke utgjøre et problem for nybegynnere gartnere.

Slike planter vokser godt i kommersiell potting jord, men vil dra nytte av tillegg av tilsetningsstoffer som hagejord, humus, grov sand eller chips av akvariet kull.

spider Planter

Spider planter krever lav fuktighet og vokser godt i hengende containere og kurver. Individuelle bladene er grønne, med en stripe av hvit kjører ned i sentrum. Dette anlegget produserer små hvite blomster (nonfragrant) og etterfølgende "baby planter" som vokser fra originalen. Det varierer vanligvis i størrelse fra 6 til 12 inches høy og 12 til 36 inches i omkrets.

Spider planter foretrekker en lys, men indirekte, lyskilde og fuktig jord. I varmt klima, spesielt i sommermånedene, bør plantene være dugger periodisk med varmt vann. Gjødsel kan brukes en en uke, om ønskelig. Planter bør også sjekkes, til tider, for edderkopp midd og bladlus.

Ahasverus

Den vandrende jøde er en enkel å vokse hus plante som oppsto i Mexico. Nye planter kan startes (ganske uanstrengt) med borekaks fra originalen. Plantene vokser raskt og er et utmerket valg for hengende potter. Bladene er ca 2 inches lang, skinnende og svært fargerike. Farger består av mørk grønn, lilla, sølv og rød-lilla. Blomstene er hvite.

Denne planten vokser best i lav luftfuktighet. Den foretrekker fullt sollys og jord som er fuktig, men ikke altfor våt. Lys gjødsel kan brukes i løpet av våren og sommeren. Ahasverus bør overvåkes regelmessig for bladlus og melete bug infestation.

ponytail Palm

Den hestehale palm ser ut som en palme, men i virkeligheten er en saftig. Det er et veldig stort anlegg som er best egnet for romslige oppholdsrom i motsetning til små hus eller leiligheter. Disse håndflatene kan vokse til flere fot og har en over-overflod av smale blader. Vann er lagret i anleggets nedre base.

Hestehale flatene ikke produserer blomster av noe slag. De foretrekker lav luftfuktighet og direkte Søn Jord skal vannes før ekstremt våt og deretter tørke før like fuktig, før vanning igjen. De kan bli befruktet i april og juli, om ønskelig. Disse plantene vokser best hvis den plasseres ute i sommermånedene.


© 2019 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com