Informasjon om utendørs tre ovner

February 21

Utendørs tre ovner holde et hjem varmekilde langt unna samtidig som effektivt gir varme. Hvis omsorg riktig, utendørs tre ovner er en trygg og kostnadseffektiv måte å produsere varme i den kalde.

Metode

Ved hjelp av en kjele til å brenne tre og skape varme, trenger utendørs tre ovner ikke stole på ikke-fornybare ressurser som gass eller olje eller kostbare hjelpemidler som strøm.

Vedlikehold

Utendørs tre ovner kan være rotete, og de bør rengjøres ofte for å hindre oppbygging av kreosot. Utendørs tre ovner bør også kontrolleres fra tid til annen for å sikre at de kjører rent og effektivt.

Sikkerhet

Fordi de er ute og langt borte fra hjemmet, utendørs tre ovner redusere risikoen for utilsiktet brann som følger innendørs ovner.

Miljø

Det er viktig å sørge for at en utendørs tre ovn er EPA sertifisert for å redusere utslipp som slippes ut i atmosfæren. Ved hjelp av tre som kommer fra veltede trær i stormer er også en miljømessig nyttig praksis.

Koste

Utendørs tre ovner påvirker ikke strømregning kostnader, og de er spesielt kostnadseffektivt for personer som har tilgang til gratis tre.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com