Metoder for å henge håndklær

March 2

Metoder for å henge håndklær


Enten du bare kaste inn håndkleet på stativet eller rack hjernen din prøver å finne ut hvordan du kan vise et håndkle på riktig måte, er det mange metoder for hengende håndklær. De ulike metoder for håndkle skjerm formidle ulike ting om hvem du er og hvordan du holde hjemmet. Plukke riktig metode for deg er en fin måte å holde badet ryddig og ser fint.

Gjør det enkelt

Enkle hengende metoder er best for dem som ønsker praktisk og enkelhet i deres bad innredning. Folding håndklær i halvparten (hamburger stil) over rack er den beste måten å la håndklær tørre etter bruk. Du kan bruke denne metoden for håndklær også. For å ha håndklær tørker raskt, vil du avsløre så mye av håndkle overflate til luft som du kan. Så, brette dem i to over tverrliggeren sørger for at ingen av håndkle overflate berører noen annen del av håndkle, som hjelper med funksjonalitet.

Lagdeling Håndklær

Mer utsmykkede stiler av hengende håndklær kan benytte en lagdelt metode. Brett et håndkle over hengende bar, og deretter plassere en mindre håndkle som er brettet på samme måte på toppen av større håndkle. Du bør kombinere farger og stiler av håndklær på en måte som ser tiltalende for øyet. Alltid sette de mindre håndklær på toppen av de større håndklær; ellers vil de ikke bli sett.

Mangfold er nøkkelen

Den beste måten å henge et håndkle kan være å se på badet og vurdere hva slags stil passer den. Du bør ha en rekke metoder for lagring av håndklær, som for eksempel å ha noen rullet, noen hengende og andre brettet. Ikke lag alle håndklær på badet. Har noen håndklær som er lagdelt og andre som henger av seg selv. I tillegg bør du vurdere å henge håndklær, ikke bare på stativer, men også på dusj inventar eller andre baderomsmøbler.

Håndklær

Et show håndkle er et håndkle som inneholder broderi eller design og brukes i bad. Vis håndklær bør henges i nærheten av en vask eller forfengelighet, slik at gjestene kan bruke dem etter vask hendene eller bruke sminke. Vis håndklær bør ikke være lagdelt, fordi de er vanligvis svært ytre og forseggjort til å begynne med. Det kan være lurt å henge et håndkle eller vise håndkle i nærheten av dusjen også, slik at gjestene kan bruke dem som vaskekluter.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com