Hvordan bygge en enkel Swinging Side Gate

March 4

Hvordan bygge en enkel Swinging Side Gate


Hvis du har et gjerde med et hull i den, vil det alltid være en fare for barn og kjæledyr kjører ut der de ikke skal være. Du kan løse dette problemet ved å bygge en enkel svingende side gate av to 4-by-4 innlegg og et stykke kryssfiner. Mens denne porten er ganske enkel i sin konstruksjon, kan du dekorere det slik at du ønsker å øke sin estetisk appell.

Bruksanvisning

1 Marker posisjonen til de to sidestolpene på bakken med spraymaling.

2 Dig en 18-tommers dypt hull i begge merkede posisjoner. Hullene bør være ca 6 inches bred og 6 inches lang.

3 Bland en tykk bunke med ferdigblandet sement med vann med en spade i et stort badekar. Du ønsker nok til å fylle hvert hull 1/3 av veien.

4 Sett en 6-fots fire-by-fire innlegg i hvert hull. Hvis du velger et innlegg med en dekorativ hode, bør det være plassert oppover. Fordi det vil være gjenstand for råte, bruke vær-impregnert trevirke.

5 Fyll hullene rundt stolpene med betong. Tykkelsen av sementen vil tillate innleggene til å stå uten hjelp.

6 Bruk et nivå for å sikre at innleggene er helt vertikal som betongen tørker. Kontroller nivået hver time før betongen har herdet.

7 Skjær et stykke av 1-tommers kryssfiner i en gate. Det bør være 4 fot høye med en bredde som er 1/2-inch mindre enn avstanden mellom stengene. Dersom det er ønskelig, runde toppen for en mer dekorative gate.

8 Sand overflaten av gate og innlegg med 120-sandpapir og en palme slipemaskin. Du trenger ikke å gå hele veien til betongen på innleggene så lenge hele over bakken del er pusset.

9 Brush beis i fargen du ønsker på alle tre tre stykker. Vent på samme tid for hver før tørke av overflødig med en fille. Veden blir mørkere jo lenger du venter før tørke flekken av.

10 La veden tørke over natten.

11 Fyll hullene resten av veien med skitt.

12 Plasser en 2-av-fire bord flatt på bakken mellom stengene.

13 Rest porten på 2-by-4, flush med forsiden av innleggene.

14 Fest en side av porten til sitt innlegg med to stropp hengsler. Skru hengslene til gate med 3/4-tommers treskruer og til innlegget med to-tommers treskruer.

15 Flytt den 2-by-4. Porten kan nå svinge frem og tilbake, litt over bakkenivå.

16 Fest en krok og øye til den andre siden av porten og sin post for å holde porten lukket. Porten vil være lav nok for voksne å komme over og hekt det, men for høy for små barn å gjøre det samme.

Hint

  • Bruk gummihansker når du bruker beis.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com