Hva er årsakene til en Toilet Bowl Ikke Tømming på Flush?

May 21

Hva er årsakene til en Toilet Bowl Ikke Tømming på Flush?


Når et toalett bolle ikke tømme helt med hver flush, forlater toalettavfall bak i toalettskålen stedet for å bære den ned i nedløpsrøret. For å løse problemet, må du først forstå årsaken. Flere scenarier, både i toalettskålen og er tank, kan føre til en bolle for å ikke er tom.

Flapper Valve

Gummiklaffventil inne på toalettet tanken styrer når og hvor mye av vannet renner fra tanken og inn i bollen. Når man skyver håndtaket på utsiden av tanken, en kjede koblet til både håndtaket og klaffventilen trekker klaffventilen opp, slik at vannet til å gå gjennom den store dreneringsåpningen i bunnen av tanken. Ta toppen av toalettet tank av, deretter på at du skylle toalettet for å se hvor lenge klaffventilen holder opp før det lukkes dreneringshullet igjen. Klaffventilen skal ikke dekke dreneringshull inntil 80 prosent eller mer av vannet i tanken er tappet ut, ifølge Spør Builder. Bare fjerne det gamle klaffventilen og sett en ny en til samme sted for å løse problemet.

Clog

Toalett tresko gi en skitten hinder for vannet i toalettet bolle å gå ut, men du kan overvinne den tette med de riktige verktøyene. En trakt-cup stempelet kommer med en avrundet bunn på koppen slik at den passer perfekt inn i dreneringshull i toalettet bolle. Etter å pumpe stempelet hardt et dusin ganger eller mer, kan du prøve å spyle toalettet igjen. Mate et skap auger eller toalett slange ned i toalettet avløpsrøret hvis bollen fortsatt ikke helt tomt for å flytte tette i røret sammen med makt.

Float Ball eller Assembly

Toalett tanker har enten en stor flottør ball på enden av en metallstang eller en flyteenhet som beveger seg opp og ned på en metallstang. Både en ball og montering flytte med nivået på vannet i toalettet og lede tankens påfyllingsventilen å stoppe å fylle tanken med vann. Bøye armen på flottøren ballen oppover slik at ballen kan fylleventilen for å legge til mer vann til tanken, eller vri skruen stykke på flyteenheten slik at det reiser opp stangen og tillater mer vann inn i tanken. Ikke nok vann i tanken vil resultere i delvis flush.

Buildup i Bowl

Over tid, vannstrålene i toalettskålen blir tilstoppet med hardt vann innskudd på samme måte de luftere på endene av vasken spouts vil bli tett. Rengjøring av toalettet kan eliminere buildup nok til at bollen tømmes igjen. Bruk en bøyd ledning henger å banke buildup ut av hullene, men vær forsiktig så du ikke riper i porselen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com