Kan jeg montere Varme og AC på et tak?

April 19

Kan jeg montere Varme og AC på et tak?


Begrepet "HVAC" refererer til oppvarming, ventilasjon og air condition-anlegg. Alle hvitevarer, kanaler, ledninger, ventiler, rør og andre komponenter av oppvarming, kjøling og ventilasjon elementer omfatter deler av HVAC-systemet. HVAC-systemer kan monteres på taket, selv om ulike faktorer påvirker hvordan dette gjøres, inkludert type HVAC enheter involvert, type tak på hjemmesiden din, og forholdet mellom taket og HVAC-enhet.

rooftop HVAC

Noen HVAC enheter eksisterer spesielt for montering på taket. Disse enhetene består av store, kasselignende strukturer som inneholder en ovn enhet for oppvarming og klimaanlegg for kjøling. Rooftop HVAC enheter inneholder også mange innløps- og utløpsområder for transport av oppvarmet og avkjølt luft inn i hjemmet ovenfra, og ventilasjon enheten riktig. Disse apparater inneholder mange elektriske komponenter og krever tilkobling til elektriske ledninger nedenfra, gjennom taket. Et metall casing rundt enheten beskytter det elektriske systemet fra været skade.

Montering Rooftop HVAC

Produsenter designe HVAC taket enheter for flate tak. En HVAC profesjonell eller team kan installere en slik enhet lett på flatt tak. Men hvis taket viser banen, eller skråning, blir installasjonen vanskelig. Først må du et flatt område for enheten. A-plattformen kan bygges på en skrå taket for å få plass til en flat HVAC-enheten hvis taket ikke inneholder noen flate flekker. Men selv om du bygger en plattform, husk at HVAC fagfolk ikke er opplært til å arbeide på skrå tak, og kan ikke ta jobben på grunn av faren involvert i å plassere en svært tung del av utstyret på en skrå plass.

betraktninger

Ulike faktorer påvirker om du kan montere en HVAC-enhet på taket, særlig styrken på taket og vekten av enheten. Alle tak, skråtak eller flatt, kommer med en maksimal bæreevne, eller den totale mengden vekt et tak kan støtte før den kollapser. Dette vanligvis er målt i pounds per kvadratfot (PSF). fastslå alltid om taket ditt tåler vekten av en HVAC system før installasjon. HVAC-teknikere skal også undersøke loft og tak området for å sikre enn alle ventiler, kanaler og elektriske ledninger som kobles til enheten kan passe i rommet ditt mens du møte lokale byggeforskriftene lover.

Andre HVAC enheter

Tilsynelatende kan du montere en HVAC-enheten du ønsker på et tak. Men å montere en ikke-taket HVAC-enheten på et tak kan presentere en rekke problemer. Aldri montere en enhet beregnet for innendørs bruk på et tak, fordi de har ingen beskyttelse mot vær. Enheter beregnet for utendørs bruk på bakken, i mellomtiden, inneholder en utilbørlig inntak og eksos oppsett for tak bruk. En takhatt trenger strøm og lufting nedenfra, mens bakkestyrker inneholde disse på sidene eller toppen. Kontakt alltid en HVAC profesjonell før montering av en enhet på taket, for konsultasjon hvis ingenting annet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com