Slik fjerner Crayon fra Screen dører og vinduer

April 20

Synet av stift merkene på en skjerm dør eller et vindu kan føre deg til panikk. Tross alt, det er mange løsninger for crayon fjerning fra dører, vegger og gulv, men hvordan gjør man fjerner stift fra skjermen dører og vinduer? Følgende tips vil hjelpe deg å fjerne voks stift rester fra disse usannsynlige steder:

Bruksanvisning

Slik fjerner Crayon fra Screen dører og vinduer

1 Fjern skjermer fra vinduer og dører. Fyll en bøtte med varmt vann og oppvask væske. Plasser børsten på innsiden av bøtta.

2 Ta skjermen vinduet eller skjermen dør innsats og bøtte utenfor. Stå skjermen vinduet opp og lene den mot noe solid. Bruk hageslangen til å skylle skjermen. Begynne å skrubbe skitt og rusk fra skjermen vinduet med såpe kratt pensel.

3 Skyll bort alle såpeskum med en hageslange og la den i solen for å tørke i minst en time. På dette punktet, vil du fortsatt se fargestift mark på skjermen. Dette er normalt. Crayon fjerning er mest vellykket på en ren overflate.

4 Når en time er gått, setter en ekstra stor søppelpose på bakken. Sørg for at det er flatt og glatt. Plasser skjermen flatt mot søppelpose, slik at bakken er helt dekket under skjermen.

5 Spray Multi-Purpose smøremiddel på stift merke på skjermen. Du vil bli overrasket som merkingen forsvinner foran øynene dine. Kast av plastposen og forlater skjermen utendørs for å "luft ut" i omtrent tjue minutter før du setter det tilbake i vindu eller dør.

Hint

  • Ikke spray noen form for glidemiddel i nærheten av barn eller kjæledyr, som røyk og damp er farlig.
  • Ikke la boks med smøremiddel i solen i lengre perioder av gangen, eller bør du la den i nærheten av en varmekilde.
  • Ikke røyk, spis eller drikk mens du bruker en aerosol smøremiddel.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com