Hvordan Rechink en Log Home

February 18

Hvordan Rechink en Log Home


Chinking er materialet plassert mellom loggene i en logg struktur for å tette alle sprekker eller hull mellom stokkene og gi en mer vær stram utvendig til hjemmet. Chinking kan vær og forfall, og kan kreve erstatning fra tid til annen. Historisk chinking var en gjørme og halm blanding. Moderne chinking materialet er ofte syntetisk og på noen måter ligner caulk brukes til å tette hull rundt vinduer og dører.

Bruksanvisning

En Bestem chinking å bruke. Det finnes flere kommersielle chinking produkter tilgjengelig. Produktene varierer i formel og farge. Akryl chinking kan rengjøres med vann. Logg huseiere kan velge en farge på chinking som enten matcher eller kontraster fargen på stokkene.

2 Fjern eventuelle sprekker eller løs chinking fra veggene. I noen tilfeller chinking kan bli fjernet til den bunnkledning. Backer stang er et stykke tre plassert mellom kurs av logger og fungerer som en stopper for chinking som er brukt både på innsiden og utsiden av veggen. Dersom den ytre chinking har vært dårlig for en periode på bunnkledning kan ha forverret seg og må byttes ut.

3 Påfør chinking for hånd. Bruk en plast eller metall slikkepott for å bruke chinking fra bulk bøtte eller overføre noen av chinking til en mindre bøtte for enklere håndtering. Et annet alternativ er å plassere chinking i en fugemasse pose og manuelt presse chinking inn i sprekkene mellom loggene. Denne fremgangsmåten fungerer best for mindre jobber, men har fordelen av lav pris og få verktøy.

4 Velg å søke chinking med en fugepistol. Drivning våpen kan brukes til å søke chinking fra forhåndsdefinerte rør eller fra bulk med chinking overført til pistolen. Drivning våpen er generelt tilgjengelig i enten en 10,5 unser eller en kvart størrelse og operere med en rekke mekanismer. Chinking med en fugepistol fungerer godt på større prosjekter hvor spesialisert elektrisk utstyr ikke er tilgjengelig. Kostnadene vil være lik chinking for hånd, men mer tidseffektiv enn hånd chinking.

5 Påfør chinking med makt utstyr. Strømchinking utstyr kan være tilgjengelig for leie i områder hvor tømmerhus er vanlig. Disse enhetene tvinge bulk chinking materialet ned en slange inn i en fugepistol type enhet for levering inn i sprekker mellom stokkene. Denne metoden har ulempene ved en høyere pris og mangel på utstyr tilgjengelighet i enkelte områder. Det vil imidlertid fullføre en stor jobb i løpet av kort tid.

Hint

  • Chinking er pakket i bøtter eller fugepistol kompatible rør. Logg huseiere kan spare penger ved å kjøpe chinking i bulk bøtter. Det kan være mulig å leie en "sprekk pumpe" som gjelder chinking gjennom en drivning pistol typen apparat mens tegning materialet fra en bøtte. Tilgjengeligheten av slikt utstyr varierer med populariteten til tømmerhus i området.
  • Rydde opp i eventuelle utilsiktede chinking som får på loggene umiddelbart. Selv akryl chinking, som renser opp med såpe og vann, kan flekker loggene hvis igjen på plass for lenge.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com