Hvordan bruke en ekstern systemovervåking

May 1

Hvordan bruke en ekstern systemovervåking


Remote overvåking systemer brukes til å overvåke et hjem, kontor, eller lageret via en Internett-tilkobling. Disse systemene kan være en reddende om et ran skjer inne i boligen. De kommer med programvare å installere på datamaskinen. Du trenger ikke å være en sikkerhet spesialist for å få fjernovervåkingssystemet fungerer. Du kan gjøre det med minimal kunnskap om hvordan systemet fungerer, og bare en liten bit av datamaskinen kompetanse.

Bruksanvisning

1 Åpne DIGIVIEW programvare via ikonet på skrivebordet på datamaskinen. Type "admin" inn i brukernavn-feltet og deretter skrive inn "admin" i passordfeltet. Klikk på alternativet "Installer Active X-kontroll" hvis du bruker Internet Explorer. Vent til Active X for å installere på systemet ditt og deretter bildet vil vises på skjermen.

2 Gå til kameraet og bruker linsejusteringen for å justere objektivet til bildet på skjermen er i fokus. Klikk på navigasjonsknappen via DigiViewer og klikk deretter på pilene for å slå på kameraet. Bruk "-" og "+" knappene på DigiViewer å zoome inn og ut på kameraet.

3 Klikk på "Set" knappen for å åpne "Preset / Patrol Control" panelet. Skriv inn forhåndsinnstillingen du ønsker for den aktuelle posisjonen til kameraet. Klikk på "Preset Go" for å åpne listen over forhåndsinnstillinger, og klikk deretter på "Set" knappen for å åpne listen over turer. Dette styrer hvordan kameraet patruljer visningsområdet.

4 Klikk på "Hendelser" -knappen på DigiViews og klikk deretter på "Patrol" alternativet. Klikk på tur nummeret som du ønsker, og klikk på "Bestill" drop down menyen. Klikk på "Ordrenummer" for å velge den posisjonen du ønsker å søke.

5 Klikk på "Select Position" drop down menyen og klikk deretter på stillinger som du ønsker. Velg en ventetid for hver posisjon, og klikk deretter på "Set" knappen. Klikk på "Surveillance" -knappen, og klikk deretter på piltastene for å kartlegge visningsområdet manuelt.


© 2019 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com