Hva gjør jeg med en fugl fanget i My Wall?

February 24

Det starter som en liten skrape. Du mistenker mus eller rotter først før du hører svak tweeting det betyr bare én ting: En fugl har blitt fanget bak veggen. Dessverre, får fuglen ut er mye vanskeligere for deg enn det var for å komme inn. Aksepter at det trolig vil bety å skjære et hull i veggen. Du må også finne ut hvor fuglen fikk i og dekke hullet med en metall-skjermen for å hindre at det skjer igjen.

Gjør ingenting

Det kan være fristende å gjøre ingenting og la naturen gå sin gang, selv om dette betyr fuglen dør. Gjør ingenting blir ikke kvitt problemet, imidlertid, og en død fugl kan være mer en plage enn en levende en. Den råtnende fugl vil lukte og kan føre til en flekk på veggen. Det kan også tiltrekke seg fluer og skape helserisiko. Siden nødvendige tiltak for å fjerne en død fugl er det samme som å fjerne en levende fugl, er det lettere og generelt bedre å ta affære umiddelbart.

Ring I en ekspert

Den sikreste og enkleste metoden for å håndtere en fanget fugl er å ringe på en profesjonell dyreliv kontroll ekspert. Se i telefonkatalogen under "Skadedyrkontroll" eller "fjerning dyr tjenester" for å finne en. Selv om de vil kreve en avgift, vil de få dyret ut med minst mulig skade på vegg og hjem. I noen tilfeller kostnadene ved å betale for dyr kontroll er mindre enn å betale en entreprenør til å reparere skaden gjort til ditt hjem.

Lure It Out

Luring en fugl ut av en vegg høres logisk. Fuglen fikk seg i, derfor bør det være i stand til å komme seg ut. Dette kan fungere i noen tilfeller, men vanligvis fuglen blir fanget mellom to vegger, og ikke har nok plass til å fly. Hvis det høres ut som fuglen er på vei opp og ned i veggene, og du vet hvor det gikk, kan du prøve å lokke den ut. Plasser et sterkt lys i nærheten av inngangen til veggen siden fugler ofte flyr mot lyset. Åpne vinduer i rommet og stenge den av til andre områder av huset. Spille innspilt fuglesang nær inngangen kan bidra til å sikre den fuglen som det er trygt å komme ut; ellers holde det veldig stille i det rommet. Plassere fuglefrø nær hullet vil ikke fungere fordi fuglene har en dårlig luktesans. Hvis fuglen er ikke ute i løpet av noen timer, er det sannsynligvis ikke kan komme seg ut på egen hånd.

Kutt ut

Hvis du har de riktige verktøyene og noen konstruksjon erfaring, kan du prøve å frigjøre fuglen selv ved å skjære et stort hull i veggen over fuglen. Skjær grunt inn i gips for å unngå å kutte i de elektriske ledninger. Gjøre kutt ryddig å gjøre patching veggen enklere. Når den del av veggen er fjernet, kan det hende at fugl som flyr ut plutselig. Åpne vinduer og dører på utsiden for å tillate det å unnslippe. Hvis den ikke fly ut, nå på med en hansker hånd og nøye plukke den opp. Ikke slipp den før du er utenfor.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com