Materialer til å bygge en veranda

May 7

Materialer til å bygge en veranda


En veranda gjør et nyttig tillegg til ethvert hjem, og legger plass for å arrangere grillfester og fester eller bare nyte naturen. Legge til et tak eller screening til veranda vil tillate deg å nyte det i alle værforhold. Alle veranda design bruker de samme grunnleggende materialer. Enkelte designvalg som rekkverk eller taktekking kan kreve mer av de samme materialene, eller forskjellige materialer som kan støtte vekt eller tåle vær og vind bedre.

terrasse~~POS=TRUNC

Porches og dekk er begge bygget ut av terrassebord trelast, som består av glatte planker kutt i forskjellige bredder. High-end eller eksotiske tresorter gjøre en lang-varig veranda med riktig vedlikehold, sier Bob Vila nettside, mens komposittmaterialer laget av PVC og andre plast har utseendet av tre med mindre vedlikehold og krymper. Billig terrassebord trelast kan bli kuttet ujevnt, fører til en skjev veranda struktur, eller krympe og krølle overdrevet når de utsettes for regn og skiftende temperaturer. Tett kjerneved planker kuttet fra midten av et tre vil vare lenger, uansett hva slags tre du velger. Nesten alle tre terrassebord krever et lag med vannavstøtende som også vil arbeide for å holde insekter fra gravende inn i treet. Noen belegg inkluderer en UV-blokkering for å beskytte fargen på treet du har valgt. Kompositt terrassebord krever ikke et belegg.

bjelke hengere

Bjelkene er de stykker av trelast som støtter gulvet av en veranda, i likhet med sperrer i et tak. Solide verandaer avhengige av en sterk tilknytning mellom verandaen bjelkene og den siden av stiftelse eller yttervegg. Bjelke kleshengere er spesialdesignet metall kleshengere som holder bjelkene festet til strukturen og veranda fra å kollapse. Et stykke behandlet trelast kjent som en hovedbok eller band styret er først festet til strukturen med gjengede bolter og skiver, ifølge Spør Builder. Hovedbok skaper en sterk støtte som å henge dragerkleshengere. Du kan konstruere en bjelke henger ut av en to-fot med fire-fots stykke trelast, men det må bli behandlet, og vil kreve mer vedlikehold enn metall bjelke kleshengere.

Moisture Barrier

Installere en fuktsperre over eller under gulvbjelkene når du konstruere en ny veranda kan forlenge levetiden til hele strukturen. Bjelkene ofte utvide og presse hverandre terrassebord trelast når de absorberer for mye fuktighet, noe som fører til uønskede hull i veranda gulvet. Fuktsperre bidra til å forhindre at dette skjer. Fuktsperre kommer i en rekke forskjellige materialer, inkludert plast dampsperrer som du stift til bunnen av gulvbjelkene, eller tjære papir som du spikeren på. Brush-on flytende fuktbestandige forseglinger også fungerer, mener den sørlige Pine Rådet.

Deck Skruer

Negler er ikke sterk nok til å holde terrassebord materialer som knytter seg til gulvbjelkene som de krymper, som alle tre gjør til en viss grad. Terrassebord skruer brukes for en sterk og solid hold. Terrassebord skruer er behandlet med spesielle belegg for å hindre dem fra rusting når de utsettes for fuktighet. Grov-threaded skruer er det beste valget for å feste noe til tre, i henhold til HammerZone.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com