Hvor å Endre Skapdører på eksisterende skap

May 8

Hvor å Endre Skapdører på eksisterende skap


Kjøpe nye kabinettet kan bli en kostbar venture. I stedet for å bruke mye penger og tid på splitter nye skap, prøv å endre skapdørene på eksisterende kabinett. Det er flere Oppussing butikker som selger tilpassede laminat skapdører. Laminat skapdører trenger ikke alltid å være flat, enten; stive thermo folie (RTF) laminatdører er laget for å se ut som hevet tre panel skuffer og ikke engang trenger å bli malt. Når du har bestilt skapdører, må du male eksisterende skap for å matche nye dører før du fester.

Bruksanvisning

Maleri regjeringen Base

1 Rengjør overflaten av kabinettet grundig med en løsning av pulverisert vaskemiddel og vann. Sørg for at alle typer fett, olje og smuss fjernes før du fortsetter.

2 Skyll overflaten og tørk med et håndkle. Kontroller at skapet er helt tørt før du går videre.

3 Sand hele overflaten av skapet. Sliping skaper en slipt overflate som gjør det lettere for maling til å følge. Sand overflaten i retning av tre korn, hvis mulig. Sørg for å ha en ansiktsmaske ved sliping. Tørk bort slipestøv ved hjelp av en tack klut.

4 Påfør ett eller to strøk av primer på overflaten av skapet. Dette vil klargjøre overflaten for maling. Sørg for å bruke en koordinerende primer med en type maling som brukes. For eksempel, bare bruke en olje-basert primer hvis du bruker oljebasert maling. La tørke.

5 Påfør ett eller to strøk med maling til kabinettet er jevnt dekket. Sørg for å la malingen tørke mellom strøkene. La malingen tørke helt før du fester skapdørene.

Feste Doors

6 Bestem hvor hengslene skal festes til utsiden av ansiktet rammen på kabinettet. Marker området der hengslene vil legge med en blyant. Husk at RTF-dører er tunge og kan kreve tre til fire hengsler til dører mer enn 2 fot høy.

7 Bruk nivå for å skape markeringene for de andre hengslene. Hengslene må være perfekt justert før du fester dørene, så sørg for å sjekker justeringen.

8 Skru hengslene på plass. Deretter har en venn eller et familiemedlem holder skapdøren på plass ved siden av hengslene. Marker områdene på skapdøren hvor hengslene vil legge ved. Pass på at alle dører er enda. En god måte å gjøre dette på er ved å måle avstanden fra toppen av døren til toppen av hengselet. At målingen bør være den samme for alle dører.

9 Har venn eller et familiemedlem holder skapdøren på plass mens du skrur hengselet inn døren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com