Slik Dekorer et moderne hus med vestlige Dyner

March 10

Slik Dekorer et moderne hus med vestlige Dyner


Mønstrene av tradisjonelle vestlige tepper kan legge innslag av sterke farger på en ellers sparely møblert moderne hjem. Gi en vestlig teppe en birolle i rommets innredning, ved hjelp av sin rike mønster og farger for å fremheve den moderne stilen uten kranglet. Vestlige tepper er tradisjonelt laget av ull, men bomull og syntetiske stoffer er tilgjengelig. Tenk på fiber som brukes i Western teppe når du velger hvor du skal vise den. Ull tepper er best vist i områder der de ikke vil lett bli skitten. Bomull tepper kan brukes til noe formål.

senger

Bruk vestlige tepper for å varme senger i moderne hjemmet ditt mens du legger en fargeklatt til soverommene. Drapere et brettet Western teppe over ende av en seng, ta en mønstret teppe under dynen, eller vise en stabel av vestlige tepper på en sjeselong eller stol. Når du bruker vestlige tepper sammen med moderne møbler og sengetøy, kan du blande ulike stiler for å skape en varm og innbydende seng. Bruk vestlige tepper mellom arket og dyne for best resultat: Teppe gir varme og farge, men det betyr ikke overvelde resten av sengetøy.

vegger

Bruk en tradisjonell quilt hanger eller en moderne metall kleshenger for å vise en vestlig teppe på veggen. Du kan henge et teppe til å legge til en sprut av farge og mønster til et rom uten maling eller tapetsering, samt endre teppet lett når som helst. Å arbeide med et moderne hjem, velge en dyne eller teppe hengeren laget av et moderne materiale som børstet rustfritt stål eller kobber. Velg en henger som passer ditt hjem apparater eller inventar, eller som koordinerer pent med møbler.

Armoires og Hyller

Vis en samling av brettet vestlige tepper inni et skap eller på en hylle. De fargerike palett og høy energi mønstre av western-tema tepper vil trekke øyet og legge et slag av farge og tekstur til rommet. Tucking noen tepper inne møbler som matcher det moderne stilen i hjemmet vil hjelpe deg med å integrere dem naturlig inn i innredningen.

Tabell belegg

Tepper er primært beregnet som sengetøy, men de kan brukes til andre formål. De fleste vestlige tepper kan brukes som bordkledning, enten på bord hvor maten skal serveres, eller for å dekke og legge farge til små, dekorative tabeller. For best resultat, velge en vaskbar teppe som vil dekke bordet uten å berøre gulvet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com