Hvordan lage en gjødsel te for Plener

May 29

Hvordan lage en gjødsel te for Plener


Hjem hager omfatter et bredt spekter av løvverk med trær, busker, blomster og grønnsaker holder steder på en balansert verftet. En av de raskeste og mest effektive måter landskaps enhver eiendom er med en stor, rullende grønne plenen. Grass bringer et verft både farge og funksjonalitet, både som bunndekke og foundation planting. Holde gresset lyse og grønt krever konsekvent vedlikehold. Gi gress hyppige feedings av organisk kompost te for fortsatt vekst og farge.

Bruksanvisning

1 Fyll en bøtte med en liter vann. Scoop 2 kopper organisk kompost eller hestemøkk inn i bøtte eller scoop kompost eller hestemøkk i en burlap sekk og henge sekken inne i bøtta. Øk ingrediensene i samme forhold for ekstra te.

2 Sett bøtte i en varm, beskyttet sted og la det bratt i tre til fire dager. Ikke la bøtte i en vind eller lyse området, som det vil fordampe.

3 Høste kompost te. Hvis du legger kompost direkte i vannet, legg en klut over bøtte og helle vann i en annen bøtte. Hvis du brukte en bag, løfter posen ut av vannet. Lå left kompost ut i blomst eller grønnsakshage for å forbedre jordkvaliteten.

4 Sett kompost te i en sprøyte og bruke den til gresset eller helle den rett på gresset fra bøtte. Påfør et jevnt lag med kompost te å suge jorda.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com