DIY Kjeller Planer

February 14

DIY Kjeller Planer


Ingen vet hva du vil ha ut av hjemmet ditt bedre enn du gjør, og det gjelder å forbedre kjelleren plass. Du er den beste til å planlegge din kjelleren, selv om du vil leie entreprenører til å gjøre jobben. Planlegging av kjeller forbedringer starter med opprydding og organisering og en god vurdering av strømforhold, budsjett og ønsket bruk av plassen.

Bruksanvisning

1 Tøm kjelleren av all lagring elementer, rot, møbler og tilbehør. Fjern alt fra kjelleren, sortere gjennom det, donere og kast det du ikke ønsker, og lagre ting du vil holde i en midlertidig lagringsenhet.

2 Helt ren hele kjelleren, gulv til tak, inkludert vinduer. Støvsug og feie skitt, støv, spindelvev og eventuelle akkumulerte rusk fra gulv og ventiler. Bruk såpe og vann for å skrubbe gulv, vinduer og andre overflater som hyller, gulvlister og dørkarmer. Rengjør og inspisere alle hvitevarer, herunder ovner, vaskemaskiner og tørketromler, varmtvannsberedere og frysere.

3 Gjennomføre hjem tester for mugg, karbonmonoksid, radon og bly (hvis ditt hjem ble bygget før 1950). Lagre testresultater å vise bygging fagfolk.

4 Kontrakt tre til fem uavhengige bygge evalueringer av kjelleren. Be om at entreprenører sjekke utsiden av bygningen, rundt fundamentet, inkludert undergrunnen ned minst 2 føtter for å se etter sprekker, tørket og løs drivning, hull og andre skader. Ikke signere noen kontrakter for arbeid på dette punktet; bare få skriftlige evalueringer av tilstanden til plass og anbefalinger for eventuelle reparasjoner og forbedringer.

5 Gjør en avtale med din lokale bygg og zoning avdeling for å gjennomgå entreprenørens evalueringer. Still spørsmål, ta notater og finne ut om de nødvendige tillatelser og autorisasjoner for arbeidet du vurderer, samt skatteeffekter av forbedringsprosjekter.

6 gjennom den informasjonen du samlet inn fra entreprenører og bygningen og reguleringsplan avdeling og utarbeide et budsjett for prosjektet. Planlegg å korrigere eventuelle farlige situasjoner som for eksempel feil elektriske ledninger eller mugg minking først, om du gjør jobben selv eller leie en entreprenør. Vurder å bruke fagfolk for store jobber som impregnering eller legge til avløp.

7 Forskning ferdige kjellere, hjem remodeling og interiør prosjekter for å bestemme hvordan du vil bruke plassen. Hensyn inkluderer gulv, vegg og vindu behandlinger, tak, innebygd lagring og spesial-bruk områder som et hjem gym, et verksted eller et kontorområde.

8 Begynn arbeidet i etapper, spesielt hvis du gjør det selv, for eksempel legge et flislagt gulv med varmestråling eller installere nye vinduer, med mindre budsjett og toleranse for byggeaktivitet gir mulighet for en all-inclusive-prosjektet.

Hint

  • Stol på fagfolk for den beste informasjonen før du planlegger din kjeller prosjektet.
  • Finn ut før du gjør noe arbeid hvis det er sikkerhetsproblemer, og hvis du trenger tillatelser.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com