Cute Temaer for Baby Boy-rommene

March 18

Cute Temaer for Baby Boy-rommene


Når dekorere en baby guttens rom, trenger du ikke å feste med tradisjonelle pastellfarger med kyllinger, kaniner eller ABCs. Mange rimelige alternativer er tilgjengelige for å skape komfortable og stilige omgivelser for ham. Utforske noen søte temaer for baby gutterommene kan hoppe starte fantasien og ha deg på vei til å skape en tilpasset rom design for ditt nyfødte sønn.

Sport Temaer

Sport temaer er et populært valg for baby guttens barnehager, og tilsvarende er det en rekke atletisk-inspirerte møbler og pyntegjenstander for deg å spesialtilpasse din baby boy rommet. Velg en bestemt idrett, eller mikse og matche alle dine favoritter. For baseball fans, finne et bakgrunnsmønster som viser baseball-spillere eller utstyr, med matchende border, eller male veggene og bruke flyttbare dekaler av sportsutstyr til å dekorere dem. Installer en resultattavle vegg hengende over sengen eller dresser og innrede rommet med fargekoordinerte tilbehør som forbedrer baseball tema som, for eksempel sengetøy, leketøy bokser, lamper, pulter og stoler som bærer logoene til din favoritt baseballag. Legg en kaste teppet designet for å ligne en arena for en siste finishen.

Cowboys

Vestlige og cowboy temaer er en tradisjonell favoritt for guttens barnehage innredning, og det er ofte lett å finne elementer som laken og dyner, veggtepper eller matter som inneholder en vestlig tema. Cowboy barnehage temaer vanligvis vise naturlige farger som brunt, beige, blått og grønt for å representere jord, himmel og trær. Arbeide med disse fargene til å dekorere cowboy barnehagen gjør at mange dekorere teknikker. Prøv å male et veggmaleri av en ranch eller prairie på den største veggen, og legge til møbler laget av mørkt tre. Legge til små aksenter som en av tre gyngehest, vogn hjul, eller hengende cowboy hatter på veggen kan ta litt Buckaroo ranch til liv.

Pirat skip

En pirat-tema barnehage kan være stilig og behagelig for øyet av din lille tyke. Bortsett fra crib dressing med pirat-themed utskrifter, kan du legge til en rekke dekorative forbedringer for å skape en høy sjø effekt. Maling vegger dyp blå til å representere havet og vise elementer som representerer et sjørøverskip, som kunstig tang, en redningsvest hang på veggen, et skip i en flaske, innrammet skattekart eller enda en tre roret som en vegg henger. Pakking skjerf og øye patcher rundt utstoppede dyr og bamser å legge til "ship-kameratene" til din lille swashbuckler innredning.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com